Aktywne Wpisy
mickpl +305
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
xionacz +157
Koniec bycia ulaną świnią. Czas zadziałać, bo inaczej nie dożyję czterdziestki. Do zrzucenia 52 kg.
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
@dziewczynka17 czemu popsulas cabrio?
Pozdro ;D
@afrolo2568: Zgadza się wiadomo że ktoś musiał na tą działalność wyłożyć kasę. Same nie zarobiły no chyba że dupą.
Opowiem Ci pewną historię. Bliska memu sercu osoba dostała propozycję szpiegostwa przemysłowego (tak dla uproszczenia to nazwę), za parę godzin kompletowania dokumentacji oferowano jej kwotę jaką Twoje interesy generują w ciągu min. 3-4lat. Odrzuciła ją (szok, prawda?) i wciąż z sukcesami współpracuje z firmą, z której ów przeciek miał
Biznes to komercyjna forma aktywności - z definicji mająca na celu uzyskanie korzyści (i nie mów nic o etyce bo nie widziałem jej w żadnej branży). @onajedna17 w przeciągu kilku minut przedstawiła przynajmniej kilka pomysłów na taką aktywność. Dla mnie w
@onajedna17: a atesty, PZH, pozwolenia, sanepidy, inspekcje handlowe? Nie chodzi o to, że ludziom się nie chce, tylko się boją. Bo jedna wpadka i robią się problemy, nie daj Boże z US, które ciągnąć się będą latami. Patrz Roman Kluska.
I co ma fakt, ze komuś ktoś proponował łapówkę do tego, że ktoś inny próbuje zorganizować sobie własne miejsce pracy?