Wpis z mikrobloga

@tmr: wiem że można kupić taniej ale te za 7-8tys to same sztrucle. Nie zakładam że ten jest idealny ale po samych zdjęciach widać że dosyć zdrowy.

Wystalkowałem gostka i z niemcowni ściągnął ją w marcu 2013 więc nie najeździł się nią sporo. Napisałem by podał VIN a wtedy będzie już wszystko jasne.
  • Odpowiedz
@tomy86: 1. Przebieg spokojnie możesz sobie podwoić w tym aucie. Nie poznasz prawdy po guziczkach, przełączniczkach itp - handlarze sobie z tym doskonale radzą. Jak silnik zdrowy to jest dobrze :)

2. Nie za taką cenę, #!$%@?! Parę dni temu z kumplem kupiliśmy a6 z 2003 roku za 15,5 tys ze sprzęgłem do roboty, a to inna klasa auta.

3. No i powiedz mi czego się dowiesz po numerze vin? Jak nie masz znajomego w aso to zrobisz całe nic. Chyba że pojedziesz z dowodem rejestracyjnym do serwisu i wtedy może Ci coś powiedzą. Chociaż i tak pewnie nie jest serwisowany od paru dobrych
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Ra_V: nie gadalem jeszcze z gościem czy kupował go w Polsce czy prosto z Niemiec ale to auto u siebie ma niecałe dwa lata. Nie jest to jakiś janusz-handlarz bo to lepek dwudziestoparo letni który wyjechał za granice i auto stoi tylko w Polsce. Jakby kupił je od Niemca i nie nacial się na polskiego handlarza to na pewno sam nie musiał kombinowac z maskowaniem przebiegu bo zwyczajnie nie narobilby tyle przez czas w którym go posiadał.

Faktycznie z vinu sam bym nic nie zrobił ale mam znajomego w Aso VW.

Szukam diesla bo na diesla mam
  • Odpowiedz