Aktywne Wpisy

PanMaglev +736
artur-klocek +47
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
źródło: GTUq-TdWMAAr7c_
Pobierz

Czy to audi to faktycznie S-line?
http://olx.pl/oferta/audi-a4-1-9tdi-115km-2000-r-s-line-warta-polecenia-CID5-ID6LWlx.html#a259026f5f
Jak oceniacie po wyglądzie/opisie? Wart tych 12 patyków? Sprzedaje jakiś młodziak więc może nie jakiś Janusz dealer co to niemiec płacze jak mu sprzedaje.
#motoryzacja #samochody #audi #a4
@miniek91: @kolezka1: wszystkie od 2000r mają do 250tys. I te z 2000 i te z 2010 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co zrobisz, nic nie zrobisz ;]
Wystalkowałem gostka i z niemcowni ściągnął ją w marcu 2013 więc nie najeździł się nią sporo. Napisałem by podał VIN a wtedy będzie już wszystko jasne.
2. Nie za taką cenę, #!$%@?! Parę dni temu z kumplem kupiliśmy a6 z 2003 roku za 15,5 tys ze sprzęgłem do roboty, a to inna klasa auta.
3. No i powiedz mi czego się dowiesz po numerze vin? Jak nie masz znajomego w aso to zrobisz całe nic. Chyba że pojedziesz z dowodem rejestracyjnym do serwisu i wtedy może Ci coś powiedzą. Chociaż i tak pewnie nie jest serwisowany od paru dobrych
Faktycznie z vinu sam bym nic nie zrobił ale mam znajomego w Aso VW.
Szukam diesla bo na diesla mam