Wpis z mikrobloga

@2f1i: "W normalnym cywilizowanym kraju jak zgłosisz złodzieja na policję, to każdy porządny obywatel będzie trzymał twoją stronę. A w Polsce? W Polsce jak w lesie, nie w Polsce jak w chlewie, obsranym gównem. Zgłosisz takiego polaka-robaka na policję to albo sprzeda ci kosę w plecy albo powie: "co k---a? Zrobiłeś szpagat na psach, k---o, chcesz w------l k---a? Jestem polakiem-robakiem, nie mam pracy dlatego muszę kraść..."
  • Odpowiedz
@2f1i: Zrobiłem szpagat na facebookach i:

"Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu zawierania wiarygodnych gróźb użycia przemocy, ale stwierdziliśmy, że nie narusza ona dokumentu Standardy społeczności"

Wysokie mają te standardy :-)
  • Odpowiedz
o ku*wa, moje miasto. Takie piękne.

Masakra...

Ludzie, zlitujcie się i pozgłaszajcie ze mną ten profil.

@
  • Odpowiedz
@2f1i: Zgłosiłem. Na początku powiedzieli, żebym się cmoknął. Jednak, co ciekawe, później zmienili decyzję i stronka zamknięta. Ciekawe skąd ta zmiania decyzji, ktoś jeszcze zgłaszał? :)
  • Odpowiedz