Aktywne Wpisy

jestem_tunowy +122
dziękuję @ArthasMenethil za inspirację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#humorobrazkowy #bekazlewactwa #bekazwykopkow # ukraina # wojna # rosja (specjalnie nie taguje żeby nie musieli prać prześcieradła)
#humorobrazkowy #bekazlewactwa #bekazwykopkow # ukraina # wojna # rosja (specjalnie nie taguje żeby nie musieli prać prześcieradła)

ooopanie +298

Co i gdzie we #wroclaw zrobić romantycznego?
Ma być petarda aby ożywić 5-letni związek? By nie było po randce pytań, czy ją kocham i znała odpowiedź, że tak.
#rozowypasek #rozowepaski #niebieskipasek #niebieskiepaski #randka #zwiazki #podrywajzwykopem #pomoc
@Tobian: Ja Ci tego nie powiem
albo: https://www.facebook.com/RomantyczneMiejscaWeWroclawiu
Potrzebuje wskazówek, pomysłów i licze na ukrytych romantyków.
Coś na oświadczyny (już się oświadczyłem) by czuła ten klimat i miłość.
Jest tyle uniwersalnych pomysłów.
Może znacie i wiecie gdzie można załatwić wieczór na dachu wierzowca dla siebie (nie musi być legalnie)?
Jako kobieta, co by sprawiło to co napisałem wyżej?
Chce taką m. in.
No Mirasy z #tfwnogf ciężko wyjść bez płomienia jak 11 listopada.
Musze coś #!$%@?ć takiego, aby i w jej servu tysiące rac odpaliły na nowo.
@murgal: Jak?
Jak on ma na imie? Karyna? Załóżmy że Karyna. Ubierasz się w najlepsze ciuchy - garnitur od Armaniego, zegarek Atlantic albo droższe Seiko. Wsiadasz w wypożyczonego Mercedesa i podjeżdżasz po Karyne. Stajesz po drugiej stronie ulicy niż stoi jej dom/blok/mieszkanie/#!$%@?.jpg. Dzwonisz, albo trąbisz czy coś i mówisz żeby zeszła. Schodzi, widzi cie i w tym momencie jej ciało przeszywa dreszcz pożądania. Pewnym i zalotnym krokiem kieruje się