Aktywne Wpisy
Gupiutki 0
jaka jest geneza twojego nicku? zapraszam do odpowiedzi
Korek95 0
Doradzcie, czy kupić iPhone 14 plus za 4000 zł czy Redmi Note 12 pro za 1000 zł. Zmieniam tel co jakieś 5 lat. Moje zarobki netto to ok. 4,5k. Mam na to oszczędności, ale nigdy nie kupowałem sobie nic drogiego i ciężko mi wydać tyle pieniędzy. Jednak #iphone to jest jakaś tam forma prestiżu i dlatego marzy mi się taki telefon. Co byście zrobili na moim miejscu? Pytanie do dorosłych osób, a
Po miesiącu dostaję do ręki pismo. Skarga żony pacjenta. Żony, która powiadomiona, przyjechała jeszcze w trakcie reanimacji. Pozwoliliśmy jej by była przy mężu, trzymała go za rękę, mówiła do niego. Tłumaczyłem jej co robimy, jakie rokowanie itp. Zarzuty były 4, nie będę ich przytaczał ale każdy z nich był absurdalny. Ta skarga zmięła mi psychę na spory kawał czasu.
#999 #krakow #ratownictwo #medycyna #studbaza
Sprytnie milordzie.
To normalne, że dobrzy ludzie mają w życiu ciężej. Jeżeli chcesz robić coś dobrego to zawsze musisz szykować się na tego typu atrakcje. Dlatego warto oddzielić osobiste intencje i osobistą satysfakcję od postrzegania i działań innych ludzi bo ci mogą być po prostu źli i głupi.
@Korba112 @BlueGryf Czy są jakiekolwiek sensowne źródła tego typu scen?
@Arrgon: No właśnie widać na Twoim przykładzie.
@ratownik17: wow, odgrzebię trupa, ale zastanawia mnie: co się wtedy stało? :o