Aktywne Wpisy
Woland666666 +9
UWAGA PRZYGLUPY MAM WAZNY KOMUNIKAT
GLOSUJE,GŁOSOWAŁEM I BEDE GŁOSOWAŁ NA PIS.
POBIERAM 500+
JESTEM ZADOWOLONY
TO NIE ZARZUTKA,MYŚLICIE,ŻE WYBORCY PISU NIE ISTNIEJĄ? JESTEŚMY!!!!!!!
CO,BOLI DUPA? MA BOLEĆ!!!!
GLOSUJE,GŁOSOWAŁEM I BEDE GŁOSOWAŁ NA PIS.
POBIERAM 500+
JESTEM ZADOWOLONY
TO NIE ZARZUTKA,MYŚLICIE,ŻE WYBORCY PISU NIE ISTNIEJĄ? JESTEŚMY!!!!!!!
CO,BOLI DUPA? MA BOLEĆ!!!!
Zaświaty całkiem spoko, ale mirkować się nie da więc powiedziałem do Jaśnie Szanownego Pana Szatana, że mam to wszystko gdzieś i wracam. Pan Szatan szczęśliwy, że jednego idioty i zadymiarza w piekle mniej i mnie wypuścił.
Wyobraźcie sobie taką sytuację. Budzę się, mokro, oddychać się nie da. Ruszyć się nie da. Wszystko mnie boli. Myślę sobie:
A mógł mnie spalić. Wtedy ciężej byłoby z powrotem. Więc w sumie jest ok. No, ale do rzeczy!
Jakoś się wyszamotałem z tego całunu, którym mnie owinął. Wypłynąłem na powierzchnię i złapałem w końcu upragniony oddech. Dobrze, że mnie nie obciążył jakimiś kamieniami.
Z buta musiałem człapać do domu. Po ciemku. Owinięty tym całunem, bo na sobie to miałem tylko ten całun, skarpety i sandały. Widać, chciał zachować troche polskiego akcentu przy pochówku.
Jak dotarłem do domu to się okazuje, że kasa zniknęła, kokaina zniknęła, grzybów nie ma. Długo to nie trwało i wszystko tak bardzo rozkradzione i przećpane.
Ale spokojnie. Jestem. Wróciłem. Znów będę mirkował! Siał bul dópy. Wrzucał co mnie ciekawi. Pomagał jednym i gorszył innych.
Chyba ktoś zatęsknił.
#friqnabali #feuernabali #banujo #pdk #koniecafery #truestory #coolstory #wygryw
Daję plusa. Cieszę się, że wróciłeś.
Cieszę się, że wróciłeś. Z niecierpliwością czekam na kolejną dyskusję o patriotyzmie.
Smutno było bez Ciebie :D
@Nortic: Domyślam się, że to @feuerfest. Akurat dzisiaj dziwnym zbiegiem okoliczności wylatuje i wlasnie siedzi na lotnisku...
@Remo_Williams: jako zagorzały ateista uważam, że jest to bardzo dobry pomysł na biznes. Muszę rozważyć. Jak sie rozkręci, to bedziesz pierwszym kapłanem. Kasą sie podzielimy!
Komentarz usunięty przez autora
@feelbeats: mam niecale 3 dni od zrzucenia z klifu. I tak niezle ( ͡° ʖ̯ ͡°) a nie było łatwo sie wydostać z tego całunu.
@feuerfest: Ty już
Komentarz usunięty przez moderatora
@pogop: (✌ ゚ ∀ ゚)☞ spoko, dałem radę!
Komentarz usunięty przez autora
@nacnac: wino? ja cie prosze... toż to wódka.
@konky: nie musze, mam od tego panią sprzątającą. Akurat jutro bedzie.
Kiedyś czytałem o kolesiu, który na jakieś forum przekleił analogicznie zrobioną fotkę, tylko ze stalinem w roli głównej. No i ktoś zlożył donosik o obrazę uczuć religijnych, prokuratura wszczęła postępowanie, a policja kolesia przesłuchiwała i próbowała "namówić" na przyznanie sie i karę pół roku w jakichś zawiasach. Nie pamiętam jak to
@FriQ: nie FriQ, nie będę kapłanem... ja będę papieżem :D
Święty @FriQ na bali,
smieszkuj razem z nami.
Wspieraj naszych z banami,
dodawaj wpisy z tagami #friqnabali
i wybacz stulejom, co zazdroszczą wygrywom
jak @feuerfest na bali, leszek w majami.