Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +402
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To zależy od tego czym się zajmuje. Jak jest informatykiem to w 95% przypadków lepiej skończyć studia. Jeśli jest elektrykiem to niech robi kursy, a na co dzień pracuje.
@Sudokuu: chce dla niego jak najlepiej dlatego pytam tu.
nie
@ateistyczneGowno:
@macentos: filologia angielska
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak nie jest wymiataczem filologi angielskiej, który już na studiach udziela się w prazie filologiczno anglistycznej to niech rzuca w cholerę.
Dokładnie.
@macentos:
@ateistyczneGowno:
@grucha_:
Dziekuje za odpowiedzi :)
@policjaa
Ja rozumiem, że na wypoku wszystkie studia poza niektórymi kierunkami na politechnice i medycyną uważane są za złe i niewarte zachodu, ale najgłośniej krzyczą ludzie, którzy niewiele mieli wspólnego z rynkiem pracy. W większości przypadków warto skończyć JAKIEŚ studia i nie radzę słuchać tutejszych nastoletnich ekspertów. Teraz każdy może mieć wyższe wykształcenie, przez co do niektórych zawodów jest ono wymagane (np. egzaminator na prawo jazdy), a nikogo interesuje, czy
ale do swojego poziomu nie równaj co? Studiowałem ten słynny ścisły kierunek, dałem se spokój, bo to strata czasu i pieniędzy, kiedy w tym momencie możesz robić wiele innych o wiele bardziej produktywnych rzeczy. To, ze w januszexie i w urzędzie gminny wymagają wyżeszego wykształcenia, bo to fajnie wygląda, nie oznacza, ze studia otwieraja jakiekolwiek drzwi. Jest milion opcji, co można robić i gdzie się zatrudnić. A