Wpis z mikrobloga

@gorush: bo mam G2, który ma trochę lepsze bajery od OPO :) Jakość LCD w OPO pozostawia trochę do życzenia, brakuje mi w nim IR-blastera, optycznej stabilizacji obrazu (co w G2 faktycznie daje fajne rezultaty) i wodoszczelności. Jeżeli OP2 będzie to miał, to go BIERE!
  • Odpowiedz
@GIBbeer: no chyba, ze tak ale jak przesiadka z sgs2 na opo mi wystarczyla :P a wiecej do szczescia nie potrzebuje :p telefonem nie bd rzucac w wode:p a stabilizacja mozna w apcje do zdj pewnie ustawic :) ir nie ma ale dioda od powiadomien za do przydaje sie :) tyle z mojej strony kolego:)
  • Odpowiedz
@gorush: ziomek ma OPO, więc dokładnie go przebadałem. Miałem SGS, SGS2, SGS3, każdy ~rok czasu, także wiem jaki skok odczułeś ;D Wodoszczelność w moim przypadku byłaby świetną rzeczą, bo chodzę często po górach w bardzo różnych warunkach pogodowych, więc mniej bym się o telefon cykał. Żadna apka nie stworzy Ci stabilizatora optycznego w aparacie, najwyżej wytnie dookoła fragment matrycy i kosztem rozdzielczości będzie prowizorycznie stabilizować obraz za pomocą żyroskopu (tak
  • Odpowiedz