Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +11
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Rope (Deadmau5 Remix)
https://soundcloud.com/foofighters/rope-deadmau5-remix
Dawno, ale to dawno nic tak bardzo mi się nie spodobało jak ta nuta. Odkryta przypadkiem. Słucham spokojnie radia wykonawcy Foo Fighters na Spotify. Słyszę gitarki. Rock. Wszystko pięknie. Nagle jakieś łupu-cupu. Aż się zdenerwowałem. Myślę, błąd Spotify. Algorytm się popsuł. Zdarza się. Słyszę pierwsze słowa piosenki... No NIE! Ktoś postanowił zrobić remix...
Patrzę bliżej. I nie wierzę. NIE WIERZĘ. Deadmau5 i Foo Fighters? Ale jak to? Po co? Dlaczego?
Jestem fanem obydwu artystów. Znam obydwie Dyskografie od deski do deski. Akurat tego kawałka nie znałem, bo znalazł się jako bonus-track na (teraz już) przedostatniej płycie Foo Fighters Wasting Light. Poszperałem w internecie. Okazało się, że zagrali ze sobą przed jednym z rozdań nagrody Grammy :)
Dave Grohl musiał się najwyraźniej podzielić ścieżkami studyjnymi z deadmau5em, aby stworzyć ten kawałek. Muszę przyznać, że wyszło im to rewelacyjnie.
#rezixblog
#muzyka #foofighters #deadmau5 #muzykaelektroniczna