@oggy1989: Uczysz się sam? Większość tego typu coverów jest naprawdę w zasięgu ręki, schemat zazwyczaj podobny, w lewej ręce akordy rozłożone na oktawy i kwinty plus ewentualne dodatki, a w prawej melodia plus dodatkowe głosy żeby było barwniej. Plusem w takim aranżowaniu jest to, że lewa ręka chodzi wręcz sama i nie trzeba jej dawać wiele skupienia, bo robi praktycznie tylko za rytm. Spróbuj podobnie, weź sobie lewą ręką oktawę, dodaj
@NeXIcE: tak sam się uczę :) problem mam bardziej z tym, że lewa ręka się gubi jak skupiam się na prawej i albo nie trafiam w te klawisze co trzeba albo zupełnie zapominam, że trzeba coś wcisnąć i jest cisza, to samo w drugą stronę, kiedy skupiam się na lewej, prawa zaczyna się gubić. Nie potrafię ogarnąć ich na raz w tym samym czasie. Co do podpowiedzi dziękuję, jak tylko zmuszę
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
#matkobosko jakie to piękne (ʘ‿ʘ) szkoda, że ja tak nie potrafię grać, ja też tak chcę (╯︵╰,)