Aktywne Wpisy
bArrek +74
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +188
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Ponad 6 lat razem, a nadal mamy tysiące wspólnych tematów do rozmowy, od pięciu lat mieszkamy razem, znamy się prawie jak łyse konie, ale nadal jest to 'prawie' i wciąż potrafimy się zaskakiwać czymś pozytywnie (negatywnie też ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Pozdrawiam!
#wygryw #slub
Pięknie, że nadal tak o niej mówisz :)
A czemu nie. Taniej, dużo krócej się czeka na salę.
A, ok, tak trochę łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja miałem sytuację, że w sali, która nam się bardzo podobała najbliższy termin na sobotę był za 14 miesięcy w październiku. :)
Ponad 6 lat razem, a nadal mamy tysiące wspólnych tematów do rozmowy, od pięciu lat mieszkamy razem, znamy się prawie jak łyse konie, ale nadal jest to 'prawie' i wciąż potrafimy się zaskakiwać czymś pozytywnie (negatywnie też ( ͡° ͜ʖ ͡
Janusze narzekaja na grazyny zapominajac ze sami sa januszami. W sumie to na jakis cytat sie nadaje ;)
@zkandal: pic or didn't happen:P
Też macie coś takiego, że jak patrzycie z odległości na inne pary to wydają się wam one strasznie z-----e i uważacie że wy jesteście najlepsza parą? :D