Wpis z mikrobloga

Kto jutro bierze ślub z najpiękniejszym rudym #rozowypasek? :)

Ponad 6 lat razem, a nadal mamy tysiące wspólnych tematów do rozmowy, od pięciu lat mieszkamy razem, znamy się prawie jak łyse konie, ale nadal jest to 'prawie' i wciąż potrafimy się zaskakiwać czymś pozytywnie (negatywnie też ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Pozdrawiam!

#wygryw #slub
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slecrumi: ee, to nie powód by nie brać ślubu. A my ze sobą po kilku kryzysach nauczyliśmy się szczerze rozmawiać. I mieszkać razem się nauczyliśmy. I kompromisów też. I już prawie nie ma sytuacji, gdy widzę, że coś jest nie tak a Ona odpowiada "niee, nic się nie stało" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zkandal:

A, ok, tak trochę łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja miałem sytuację, że w sali, która nam się bardzo podobała najbliższy termin na sobotę był za 14 miesięcy w październiku. :)
  • Odpowiedz
Kto jutro bierze ślub z najpiękniejszym rudym #rozowypasek? :)

Ponad 6 lat razem, a nadal mamy tysiące wspólnych tematów do rozmowy, od pięciu lat mieszkamy razem, znamy się prawie jak łyse konie, ale nadal jest to 'prawie' i wciąż potrafimy się zaskakiwać czymś pozytywnie (negatywnie też ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 18
@zkandal: wow brzmi super gratki :) sam musisz byc fajny gosc skoro tak jest ;)

Janusze narzekaja na grazyny zapominajac ze sami sa januszami. W sumie to na jakis cytat sie nadaje ;)
  • Odpowiedz
@zkandal: Jeżeli po tylu latach dalej macie o czym rozmawiać, to witajcie w klubie. Mam ze swoim to samo, też ponad 6 lat razem i dalej potrafimy nawijać godzinami :D

Też macie coś takiego, że jak patrzycie z odległości na inne pary to wydają się wam one strasznie z-----e i uważacie że wy jesteście najlepsza parą? :D
  • Odpowiedz