@cansio: maluch to mały, tandetnie wykonany, niewygodny, awaryjny, nieekonomiczny, niebezpieczny i do tego kiepski substytut samochodu. U nas jest "kultowy" tylko dlatego ze wiele lat temu był "marzeniem, które można zrealizować". Już w momencie zakupu licencji był przestarzały, Fiat przestał go produkować po 8 latach tylko polacy tłukli go jeszcze 20... Jeździ to źle, źle się prowadzi, komfort podróży jest zerowy do tego nie grzeszy urodą. Jest tyle innych lepszych
Pewnie taki że ojciec już sprowadził niedzielnego passata.
@ll_Mario_ll: sorry nie trafiłeś nigdy nie mieliśmy (w najbliższej rodzinie) VW, chociaż jeździłem wieloma. Jesteśmy fanami włoszczyzny i jap. Jedyny niemiec w rodzinie to astra IV i nikt nie ma o niej najlepszego zdania.
@cansio: ja nie mam nic przeciwko restauracji starych samochodów, nawet tych lekko upośledzonych jak maluch :) jednak daleki jestem od pisania "maluch jongtajmer najleprzy!!!1jeden"
#motoryzacja #forzaitalia
@cansio: nadal jest
@kozaqwawa: jakiś argument ?
@cansio: Pewnie taki że ojciec już sprowadził niedzielnego passata.
@ll_Mario_ll: sorry nie trafiłeś nigdy nie mieliśmy (w najbliższej rodzinie) VW, chociaż jeździłem wieloma. Jesteśmy fanami włoszczyzny i jap. Jedyny niemiec w rodzinie to astra IV i nikt nie ma o niej najlepszego zdania.
@cansio: ja nie mam nic przeciwko restauracji starych samochodów, nawet tych lekko upośledzonych jak maluch :) jednak daleki jestem od pisania "maluch jongtajmer najleprzy!!!1jeden"
@kozaqwawa: bez przesady ;)