Aktywne Wpisy

mirko_anonim +926
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Megasuper +116
Jako że wykop ma siłę i dzięki nam deweloperzy będą musieli ujawniać ceny to może zorganizujemy kolejną presję dla rządu - aby wprowadzili podatek od każdego psa. Kocham psy ale każdy kto żyje w mieście lub tym bardziej w bloku widzi że to jest przeginka. Psy generują hałas i bród. No i niestety ludzie nadal nie sprzątają po psach. I zupełnie nie rozumiem dlaczego państwo prowadza podatek od deszczu a o psach
źródło: temp_file7835445001372811514
Pobierz

Myślałem czy napisać protipy, ale stwierdziłem, że to tylko popsułoby zabawę i zredukowało ilość czasu, który można spędzić na tej grze. Chętnie zagram jeszcze kilka razy, ale teraz powinno być łatwiej. Ciekawie jest odkrywać, że to można zrobić lepiej, tamto inaczej. Sama mechanika gry jest po prostu świetna. Towary tanieją i drożeją w różnych fazach. Widać, że za opisowymi wskaźnikami ukryte jest wiele współczynników. Przykładowo opał w zimie mocno drożeje. W przypadku niedoboru jakiegoś składnika, jego cena potrafi być absurdalna.
Klimat pozwala się wczuć, a depresja mieszkańców naszego squatu potrafi się udzielić. W pewnym momencie sam zacząłem wyczekiwać końca wojny, wiedząc, że jest ciężko i nie wiem ile jeszcze wytrzymamy.
Jeśli ktoś ma mało czasu na gry, niech lepiej odpuści sobie ten tytuł zupełnie. Zarwane noce i kompletny brak poczucia czasu gwarantowany.
#thiswarofmine #gry