Aktywne Wpisy

faen0 +24
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

BRAK najprostszej przeglądarki dostępnych sesji, całość opiera się na upośledzonym matchmakingu gdzie znalezienie sesji z jakimkolwiek graczem graniczy z cudem. A gdy nie znajdzie sesji, gra sama ją tworzy (pustą) Więc trzeba wyjść z tej nowej sesji i klikać "find match" jeszcze raz. I tak w kółko.
I lepiej módl się by drugi gracz w coopie nie był kolejnym durniem AFK, bo wyjście z lobby nic nie da. Szukając nowego gracza i tak połączy cie z tym samym.
Gdyby jeszcze nikt w to nie grał. Ale czasami, po DZIESIĄTKACH razy "find match" i "exit match" da się trafić na pełne sesje z 8 osobami.
O debilach lvl 1 uciekających z lobby tuż przed startem/w trakcie meczu nie wspomnę.
#gry #splintercell #narzekam
@justarandomdude: Tyle w temacie:
źródło: comment_QIJVIp5fRlwr3v6MbrHJY36zHyvc5RZr.jpg
Pobierz