Matko boska! Przeinstalowałem system, zainstalowałem photoshopa i spotkało mnie wielkie zdziwienie. Jakoś domyślnie mam włączone inteligentne filtry. Powiedzmy, że działam na warstwę rozmyciem Gaussa to do warstwy doczepia mi się ono na zasadzie warstwa>Intelgentne Filtry>Rozmycie Gaussowskie. Zamiast po prostu stworzenia nieodwracajnej/nieinteligentnej zmiany warstwy
Drugi problem tyczy się piórka. Wcześniej przytrzymując na wacomie górny przycisk i ALT, to po styknięciu z powierzchnią regulowałem pędziel, a teraz muszę to robić w powietrzu. Sterowniki te same i wersje programów również.
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
Drugi problem tyczy się piórka. Wcześniej przytrzymując na wacomie górny przycisk i ALT, to po styknięciu z powierzchnią regulowałem pędziel, a teraz muszę to robić w powietrzu. Sterowniki te same i wersje programów również.
Jak to ponaprawiać?
#olaboga #photoshop #grafika #webdesign #layout #rysowanie #wacom #adobe #dlaczegoja