Aktywne Wpisy

heksengerg +49
źródło: temp_file121802916722907599
Pobierz
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
źródło: d6137d3dd8d9793f3150c5fc71e085a2-902275271
Pobierz

Mozilla własnie wypuściła przeglądarkę dla developerów stron WWW:
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/
Słyszałem o tym projekcie od jakiegoś czasu i liczyłem na połączenie przeglądarki z edytorem WYSIWYG, możliwość integracji z frameworkami czy jakieś inne rewolucyjne koncepcje tymczasem jest to zwykły Firefox z inną skórką (swoją drogą fajną), baaaardzo prostym IDE (notatnik z kolorowaniem składni) i kilkoma innymi dodatkami które Chrome miał już dawno. Słabo.
W zasadzie ta przeglądarka dla developerów dla mnie oferuje mniej niż Chrome ze swoimi narzędziami ale mimo wszystko fajnie, że w ogóle powstało takie narzędzie. Może przyszłe wersje będą wyglądały lepiej.
@JakisTamKtosek: Ale podpowiadanie składni to ma lepsze niż niejedno "wypasione" IDE.
BTW: Screenshot z panelu konfiguracji WebIDE. Tak - konfiguracje całego IDE to te kilka opcji. Nawet kolorów nie można zmienić. No jak można nazwać to czymś więcej od notatnika :-|
źródło: comment_4BuOzLAgkyMPAXlG4KRNzieNb2N8TI9U.jpg
Pobierz@JakisTamKtosek: No, nie zawsze (obrazek powiązany). WebIDE od Mozilli zdaje się obsługiwać coś na wzór
lib.d.tsz TypeScriptu, przynajmniej ja mam takie odczucie.
źródło: comment_FUE9qAOLrDez6KaWGbCIBpe76rXJyVHn.jpg
Pobierze, natomiast już taki WebStorm (a przecież potężne IDE, które zdecydowanie miażdży konkurencję jeśli chodzi o wsparcie dla projektów JSowych) w tym wypadku głupieje. NetBeans, też nie najgorsze IDE, również w tym wypadku już nie wie z
Sama edycja dla deweloperów nie posiada w zasadzie dużo nowości w stosunku do przeglądarki, parę przycisków skrótów do narzędzi, to wszystko już było :)
Polecam zapoznać się bliżej, bo wnioskuję, że nie zachęciły Cię