Aktywne Wpisy
mirko_anonim +271
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
volodia +315
- 10 osób robiących zdjęcia kieliszkom podanym na stół
- jakiegoś typa wchodzącego na stół z butami, serio wtf
- chwalenie się tym, że #!$%@? was z pubu za darcie ryja. I dobrze, tacy ludzie są najbardziej #!$%@? w takich miejscach, chce się pogadać ze znajomymi przy piwie to nie można, bo studenciaki drą ryja "BO PO ALKOHOLU KAŻDY JEST GŁOŚNO"
- robienie zdjęć na przystankach "hurr durr #!$%@? nas, ale dalej jesteśmy w grupie, patrzcie jednej dziewczynie widać kolano", i oczywiście wstawienie tego na mirko, jako dowód na wyjście z domu XD
- zdjęcie paragonu na 50zł "omg jestem bankrutem"
i na koniec:
- HEHE WSZYSCY MAJĄ BÓL DUPY, A JA MAM BÓL GŁOWY, CZAICIE? TAK DUŻO WYPIŁEM ŻE MAM KACA HEHE A W CO, NADAL W DOMU?
Nie macie się czym chwalić, wlać do ryja każdy umie, sztuką jest tak pić, żeby nie robić z siebie alkoświni. Z tego się wyrasta, czego i Wam życzę.
edit: w sumie jeszcze pozdrawiam gościa, co mówi, że po wyrzuceniu spodni od garnituru, marynarka przestaje być garniturowa, więc można ją nosić do jeansów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wroclawskiewykoppiwo
Zapomniałeś dodać, że zazdroszczę wyjścia na miasto z kolegami z fajnej stronki wykop.pl XD
Też mnie to rozbawiło. U nas w Warszawie tyle kosztuje jeden drinasek na Foksal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
XD
#ubierajsiezwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora