Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #wipler

Nieprawdą jest, jakoby ze strony Faktów TVN zostały usunięte materiały, które ukazały się w Faktach TVN, dotyczące zarzutów wobec posła Wiplera. Można je obejrzeć tu:

http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/posel-wipler-napastnikiem-czy-ofiara-ujawniono-nagranie-z-incydentu,485835.html

Posłowi Wiplerowi prawdopodobnie chodziło o inną stronę internetową – www.tvn24.pl. Ale także tam materiał, o którym prawdopodobnie wspominał poseł, był i nadal jest:

http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/swiadek-incydentu-na-mazowieckiej-kopnal-policjantke-byl-agresywny-przeklinal,960195.html?playlist_id=16409
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mówcie prawde.

@Makku11: mówimy.

Nawet śmiechłem. Na normalnym serwisie każdy by to uznał za trolla. Ale niee, tutaj jest to tylko i wyłącznie prawdziwa smutna w c--j rzeczywistość. Idźcie wszyscy w c--j z taką telewizją.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: zrozumcie użytkowników wykopu nie da sie manipulować idźcie sobie na swoim portalu manipulować ludnością. Tutaj się wam to nie uda. Jedenastego listopada nawet nie piszcie . Jak będą burdy.
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: śmieszy mnie ta wieczna gównoburza pod wpisami tvn - wylewacie swoje żale jakbyście co najmniej z Durczokiem korespondowali i byli o krok od przekonania go do swoich poglądów, tymczasem tam siedzi jakiś studencik, synek kamerzysty, czy nie wiem kto i po prostu sobie bezrefleksyjnie scrolluje te Wasze smęty w----------c top chipsy ser szynka. Żeby nie było - też nie trawię tych kłamców, tym bardziej na wykopie, ale dajcie już
  • Odpowiedz
szaleńcze n-----------e pałą niewinnego i bezbronnego człowieka xD

@Insine: Piszesz to tak, jak gdyby Przemek szedł sobie spokojnie na spacer, a nagle napadła go policjantka i zaczęła lać bez powodu. Wiesz, jak śmiesznie to brzmi, kiedy zestawiasz to z oskarżeniami wobec manipulacji Faktów?
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: więc po co tu jesteście? Nie odpowiadacie.napytania, klamiecie i rozbicia z siebie debili (bo nie z nas). Mimo twardych dowodów wciąż brniecie w swoje fantazje. Czemu to ma sluzyc? Bo na bank nie dochodzenia prawdy. Jak wam nie wstyd?
  • Odpowiedz