Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

jmuhha +11

Oto kolejne cudo od majfrenda, dotykowy 2,4' ekran do arduino. Jak na rzecz za 2 dyszki prezentuje się bardzo przyzwoicie, żadnych wypalonych pikseli czy rys na ekranie, tylko skrajne piny były nieco wygięte, ale za to winię transport. Póki co nie miałem czasu na programowanie tego cuda więc w ramach testu wgrałem gotowca i jak widać działa. Dotyk jest wystarczająco dokładny jak dla mnie. Jeśli umiał bym rysować lepiej niż czterolatek to uwierzcie mi, szło by narysować coś ładnego ;D
źródło: comment_mVCmf5uuCEu09EBdmYtxZ3rkzxRY0zFM.jpg
Pobierzźródło: comment_jzEh6WVJ5m0jNj4E1I45GP1JZ8v2bxuF.jpg
Pobierz@Pan_wons: Byłem blisko ( ͡º ͜ʖ͡º)
http://www.aliexpress.com/item/2-4-Inch-2-4-TFT-LCD-Shield-Touch-Panel-Module-TF-Micro-SD-For-Arduino/2040146698.html
Wychodzi 23zł, jesli to jest to samo.
Ale sam wyświetlacz bardzo fajny, dzięki za wpis.