Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +145
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
NoMoreTearsJustSmile +240
Wciąż mam bekę z tego zdjęcia Izki przed 2 samolotami LOTu. Nauczona doświadczeniem już nie wstawia zdjęć z wnętrza samolotu, bo Ryanair ma charakterystyczne fotele ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Do wszystkich #60groszyzawpis nie przejmować się w sprawie Wiplera i kłamać dalej... powtarzam kłamać dalej
#heheszki #4konserwy #4kuce
Komentarz usunięty przez moderatora
@Internet_the_explorer: NIEEEE... wcale nie crossplusujesz się z kolegami spod tagu neuropa, wcale nie brandzlujesz się z nimi nad konserwatywnymi wpisami i znaleziskami. Jesteś sam jak palec na wykopku. Biedna przeglądarka internetowa, samotna, nikt z niej nie korzysta.
@Internet_the_explorer:
Komentarz usunięty przez autora
@Internet_the_explorer: o tyle rozumiem, że traktujesz się jak indywidualnego osobnika ze swoimi osobistymi poglądami odmiennymi od innych śmiesznych ludzi z grupy na n, choć jak wszyscy widzą (sytuacja podobna do filmu w Wiplerem), tak
@Internet_the_explorer: wybacz, że ja nie jestem Ginden, który szuka wpisów sprzed 5 lat , kto i co powiedział (i to rzeczywiście jest frustrat!) ale nawet jeśli tak nie twierdziłeś to zbierasz awansem za przynależność do bekowej grupy na n.
@Internet_the_explorer: Co xD