Wpis z mikrobloga

@cerastes: ojojoj jak ta neuropa kłamie! Pokazali video z wiplerem i cała neuropa jak jeden mąż twierdzi, że to wipler bił policje! haha mówię wam oni wszyscy kłamią od wczoraj non stop w tej sprawie! Czekajcie zarzucę jakimś śmieszmym żartem z wyborczą i kłamcami z neuropy!
  • Odpowiedz
żadne heheszki ty po prostu jesteś lemingiem, traktujesz wszystkich jak kolektyw

@Internet_the_explorer: NIEEEE... wcale nie crossplusujesz się z kolegami spod tagu neuropa, wcale nie brandzlujesz się z nimi nad konserwatywnymi wpisami i znaleziskami. Jesteś sam jak palec na wykopku. Biedna przeglądarka internetowa, samotna, nikt z niej nie korzysta.
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer: sfrustrowany jestem owszem, ale tylko jednym: Tym, że banda kretynów z bekowej grupy na N istnieje na wykopie i sieje ferment.

nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem prostego tekstu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Internet_the_explorer: o tyle rozumiem, że traktujesz się jak indywidualnego osobnika ze swoimi osobistymi poglądami odmiennymi od innych śmiesznych ludzi z grupy na n, choć jak wszyscy widzą (sytuacja podobna do filmu w Wiplerem), tak
  • Odpowiedz
@4konserwy: zajmij się robotą kamzik. Ja nie jestem niczyim adwokatem, żeby odpowiadać za kogoś, a tym bardziej za "moich neuropejskich kolegów". Uderzaj do tych co skreślili już Wipera przed pojawieniem się nagrania, bo ja do nich nie należę.
  • Odpowiedz
Uderzaj do tych co skreślili już Wipera przed pojawieniem się nagrania, bo ja do nich nie należę.

@Internet_the_explorer: wybacz, że ja nie jestem Ginden, który szuka wpisów sprzed 5 lat , kto i co powiedział (i to rzeczywiście jest frustrat!) ale nawet jeśli tak nie twierdziłeś to zbierasz awansem za przynależność do bekowej grupy na n.

• Odpowiedz