Wpis z mikrobloga

W Stanach za naruszenie nietykalności funkcjonariusza dostałby bardziej syty wpi****l. Dziwią mnie podwójne standardy wykopków w tej sprawie. Co innego gdyby to był pijany czarnoskóry. Jakież odmienne byłby tutaj komentarze... #knp #wipler
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberpunx: Po pierwsze, jesteśmy w Europie gdzie ludzie nie są uzbrojeni i nie ma takiej przestępczości jak w stanach i nie trzeba ludzi za mordę trzymać. Po drugie chodzi o to że gdybyś to był Ty i starał się wyjaśnić sprawę to by Cię przeorali, zabrali na kolską i jeszcze wystawili rachunek. Po trzecie to to że jeżeli jesteś pijany to nadal masz prawa obywatelskie i nie może Tobą nikt
  • Odpowiedz
@Kelemele: ( ͡º ͜ʖ͡º) Dobrze już dobrze, nie emocjonuj się tak. Piszę o podwójnych standardach wykopków nie o samym pobiciu Wiplera. Nie za każdym razem, gdy poruszy się ten temat trzeba bronić Pana Posła.
  • Odpowiedz
@cyberpunx: ja nie bronie Pana Posła. Piszę tak za każdym razem gdy ktoś wypisuje głupoty że za podejście do policjanta należy się pała. Czemu się boją kamer na sobie nosić, przecież to by wszystko rozwiało, czemu przesłuchania nie są rejestrowane? To jest milicja. Nie emocjonuję się tylko napisałem co o tym myślę skoro takiego wytłumaczenia potrzebowałeś.
  • Odpowiedz
@snow: Dlaczego nazywasz mnie "ułomem" i "podludziem", w jaki sposób dałem ci ku temu powody? Do interweniujących policjantów podbiegli taksówkarze bo twój ulubieniec poseł uderzył raz kobietę, dwa policjanta na służbie w brzuch (wypadła jej krótkofalówka). Szarpał policjantów za mundur - rozumiem, że to nie jest naruszenie nietykalności cielesnej?
  • Odpowiedz