Wpis z mikrobloga

Mirki tak pomyślałem, że brakuje tagu na którym można się wymieniać doświadczeniami biznesowymi odnośnie prowadzenia firmy i nie tylko. Tagu w którym będziemy podpowiadać co w danej sytuacji można zrobić albo czego nie powinno się robić. Polecać różne artykuły oraz dzielić informacjami. Myślę, że osoby które chcą założyć swoją działalność a boją się tego zrobić będą mogły poradzić się u januszybiznesu. Co o tym sądzicie? Jeżeli będą chętnie proponuje tag #biznesowymirek aby nie było bardzo poważnie :) (idiotyczne wpisy będę oczywiście usuwał)

#handel #biznes #dzialalnoscgospodarcza #praca
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MWth: no jeśli to ma być na jakimś poziomie to najlepiej będzie to moderować. Z tego co wiem kanał daje taką możliwość. Najciekawsze rzeczy spod tagu można wrzucać na kanał i będzie to miało jakiś sens. I żeby to żyło będziesz musiał się napracować by to rozkręcić ;)
  • Odpowiedz
@krupek: Dlatego można wprowadzić tu wyższy poziom. Zaraz założę kanał i będziemy działać. Doświadczenie mam wystarczające aby pomóc początkującym. Bardzo dużo eksportuje oraz importuje więc myślę, że się tu przydam.
  • Odpowiedz