Aktywne Wpisy
xena_x +7
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
mati1990 +39
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem

źródło: comment_n9YGvnc7wLVsuCUK2UmopCPeD1zefCsS.jpg
PobierzJakie tripy potem miałem!
Ale przed snem sobie jeszcze sporo myślałem, któregoś z kolei dnia nocy prawie nie przespałem, bo trip Lain w tym odcinku całkowicie mnie rozbudził. Jednak po skończeniu ostatniego odcinka mój mózg już nie był wybuchnięty, to było bardziej coś w stylu "Yes commander, target achieved, fantastic work" i do rewatcha już się szczególnie nie zastanawiałem
źródło: comment_fjwDNa2MwMaEAkrOUsyHUgv8nWdEorQ1.jpg
PobierzWłaśnie w tym odcinku najfajniejsze jest to, że to jest taki moment kulminacyjny serii, na początku świetne, wolne tempo, transformatory, mało muzyki, klatki widnieją na ekranie przez parę sekund, a tutaj zaczyna się prawdziwy obłęd. Uwielbiam kiedy bohaterowie dowolnego serialu, filmu czy anime wpadają w obłęd, mimo że z anime to tylko
@joookub: No siema ( ͡º ͜ʖ͡º)
SERIO
WYJDŹ ZA MNIE