Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

Chciałbym zrobić formularz dodawania parametrów gdzie na początek z selecta wybrałbym sobie Element, potem mógłbym wpisać wartość "refresh-rate" i na koniec chciałbym textarea gdzie mógłbym wpisać "value" ale z takim zastarzeżeniem, że jeżeli podam kilka - każdy w nowej linijce - to utworzy mi się kilka encji "Parameter" z czego każda będzie miała oczywiście inny value i taki sam refresh-rate.
Mam problem ze zrealizowaniem tego textarea - jakieś rady, sugestię, linki lub chociaż słowa klucze? :D
Będę wdzięczny bo w #symfony nadal świeżak, a chciałbym to zrobić po bożemu :D
#symfony2 #php #mvc #webdev
Robisz w formie array collection, jak zrobic dynamiczne dodawanie pol poczytasz w dokumentacji. Jesli chcesz to robic batchowo piszesz transformer w jsie albo symfonowy w phpie.
Umiałbym zrobić tak żeby była możliwość dodawania sobie "pod formularzy" bo jest to opisane nawet w dokumentacji dokładnie - http://symfony.com/doc/current/cookbook/form/form_collections.html - ale ja potrzebuję w Textarea :)
Na ten moment kombinuję z Data Transformerami właśnie :)