Aktywne Wpisy
djpatri +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +34
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#rozkminy
#uk #anglia #emigracja
Prawda jest taka ze na poludniu sa najdrozsze mieszkania bo okolice sa atrakcyjne, a im dalej na polnoc tym taniej.
Porownojesz Sheffield do Krakowa a powinienes raczej do Sosnowca albo Katowic.
Mają nieco inny rozkład ludności niż u nas - gdzie jest Warszawa i kilka podobnych miast wielkościa (Wrocław, Kraków, Łódź, Gdańsk).
@M4ks: Dlatego dla mine Londyn i Warszawa to inne kategorie, natomiast IMO Sheffield i Kraków można już spróbować porównać.
A co do glownego watktu @coolcooly22 to uwazam ze zeby zyc na podobnym poziomie jaki da Ci 2400£ na poludniu anglii, to ok 7000PLN w Polsce (Warszawa). (biorac oczywiscie pod uwage roznice w cenach
Moze dla Ciebie jest to atrakcyjne, ale dla angoli raczej nie.
Poludnie oferuje lepsze widoki imo Poole
@Bandian: Manchester jest brzydki? :P
@coolcooly22: Wchuj. Dużo klubów, dużo studentów, dużo ludzi. Ogólnie jeśli jesteś metalem/kucem to jest w ogóle super bo jest dużo knajp metalowych (z samego Barnsley pochodzi zespół Saxon). J----e centrum handlowe i fajny rynek, dobre sklepy i chyba jedni z najmilszych ludzi na ulicach jakich spotkałem ;) (jeździłem po leeds, bradford,
Więc nie pisz Bandian, że tam jest tanio, bo brzydko, tylko dlatego, że jest
@sorek: zajebiste to Yorkshire, bardzo podobają mi się widoki. Szkoda, że się nie zdecydowałem, ale na razie w mam w miarę spoko fuchę, także póki co ostaję tutaj.