@asdfghjkl: po pierwsze to #!$%@?. Po drugie, to najpierw zastanów się kim trzeba być, żeby lubić tę slodkawą jak zapach spoconego kaszojada galaretowatą masę, która na ciepłych potrawach (picka, Burger, o tym skrajnym szaleństwie w postaci pomidorów w jajecznicy nie wspomnę), która na tych właśnie potrawach staje się jeszcze bardziej mdłym, w dodatku wsiąkniętym w pieczywko, sokiem. No kim? Pomidorowy aktywisto Ty.
@Ytarka: pamietam Cie z przed kilku laty, miałaś ciagle ta sama podziałała alicje w avku i byłaś dość aktywna. Zapadlas mi w pamięć właśnie w takim wizerunku i Kiedyś gdy na wakacjach zobaczyłam stragan z koszulkami z nadrukiem identycznej Alicji to od razu sobie o „ytarce z wykopu” pomyślałam :D skutecznie przywłaszczyłas sobie ten wizerunek, przyznaje . Masz mój głos koleżanko
Powoli dobiega końca moja generalka w nowym (ale starym) mieszkaniu w kamienicy (miasto do 100k) i przyszedł czas na wybór wykonawcy i zlecenie kuchni (●’◡’●)ノ
Zebrałam kilka ofert - z sieciówki (castorama) i trzech robionych na wymiar, od dwóch stolarzy.
Td:rl
Kuchnia ok 7,5m2, zabudowa tylko na jednej ścianie (4m), wszystkie sprzęty w zabudowie, oświetlenie nad blatem, +dłuższy blat Wrzucam podstawowy
Miała być środa, jest czwartek. No kto by się po mnie spodziewał? (⌐͡■͜ʖ͡■)
WYZWANiE PLASTYCZNE - EDYCjA 6/23
Temat pracy: Autoportret, który pozwoli na eksploracje różnych obliczy waszej tożsamości. Możecie odzwierciedlić zarówno wasze prawdziwe "ja", jak i tajemnice waszego alter ego.
Termin wrzucania prac: 23.06.2023 godz. 20:00
AKTUALIZACJA ZASAD Każdy kto wrzuca swoją pracę na "konkurs" wysyła mi na priv propozycję następnego tematu. Ten
#przegryw najbardziej to bym chciał mieć ten mityczny chłód, nie analizować nie zmyślac czarnych scenariuszy, żeby do mnie nie wracało 50 sytuacji z przeszłości w ciągu 5 min Tylko chłód i perspektywa na teraz
@grand_khavatari: to mój podstawowy mechanizm obronny. Skoro coś się #!$%@?, to niech leży. Trudno. Ważne ze mi nie odcięli internetu i mam jutro wolne.
Po drugie, to najpierw zastanów się kim trzeba być, żeby lubić tę slodkawą jak zapach spoconego kaszojada galaretowatą masę, która na ciepłych potrawach (picka, Burger, o tym skrajnym szaleństwie w postaci pomidorów w jajecznicy nie wspomnę), która na tych właśnie potrawach staje się jeszcze bardziej mdłym, w dodatku wsiąkniętym w pieczywko, sokiem. No kim? Pomidorowy aktywisto Ty.