Dwie szkoły przygotowania nalewek:
a) owoce zasypać cukrem, po puszczeniu soku zalać alkoholem 70%
b) owoce zalać alkoholem 70%, po odpowiednim czasie odlać piękną ciecz, owoce zasypać cukrem, powstały likier łączyć z wcześniejszym płynem?
Jak i dlaczego? Druga wersja wydaje się bardziej szlachetna, Ying i Yang, dopiero po odpowiednim połączeniu stanowią harmonię. Ale może się mylę?
#
a) owoce zasypać cukrem, po puszczeniu soku zalać alkoholem 70%
b) owoce zalać alkoholem 70%, po odpowiednim czasie odlać piękną ciecz, owoce zasypać cukrem, powstały likier łączyć z wcześniejszym płynem?
Jak i dlaczego? Druga wersja wydaje się bardziej szlachetna, Ying i Yang, dopiero po odpowiednim połączeniu stanowią harmonię. Ale może się mylę?
#





















wymiana questów 80 gold