Jak ja nie lubię gdy robię wszystko jak w przepisie i potem coś takiego wychodzi.
Nie było sprecyzowane jak piec, tylko czas i temperatura, wiec wstawiłem na środek, grzanie góra-dół i mi wyszedł #!$%@? placek po śląsku z cieniutką wartwą węgla na wierzchu. xD
Czy na następny raz tylko dolna grzałka. Na szczęscie da się zjeść i tego węgla tak nie czuć xD
Póki był w piekarniku to tak nie wyglądał, bo
Nie było sprecyzowane jak piec, tylko czas i temperatura, wiec wstawiłem na środek, grzanie góra-dół i mi wyszedł #!$%@? placek po śląsku z cieniutką wartwą węgla na wierzchu. xD
Czy na następny raz tylko dolna grzałka. Na szczęscie da się zjeść i tego węgla tak nie czuć xD
Póki był w piekarniku to tak nie wyglądał, bo
- Moseva
- xMasiehx
- Bodzias1844
- Poprosze_herbate
- itemeczek
- +41 innych
Dzisiaj ciasto wg trochę innego przepisu. Ale jak na 1 gram drożdży na pół kilo maki to wyszło całkiem całkiem. Jeszcze tylko te brzegi muszę dopracować. No i sposób pieczenia też lekko zmodyfikowany. Szkoda że bazylii świeżej brak. Prosze się częstować