@chlopiec_kolejne_drzwi: Tak. Jako, że się będzie piec w wysokiem temperaturze dodam go na minute przed wyciągnięciem z pieca, coby się nie przypalił, a składniki się pod nim nie gotowały ( ͡º͜ʖ͡º)
A dziś eksperyment z #pizza Piekarnik nagrzany na maxa (275 st.) I zaraz wrzuce samo ciasto na 5 minut. Dopiero pozniej posmaruje sosem i dam dodatki i ponownie wrzuce na 10 min. Zobaczymy czy ciasto bedzie bardziej chrupkie a ser ciagnacy #gotujzwykopem
@Logan00: Ja tak robiłem, że włączałem grill po 3 minutach pieczenia na 4 minuty i od góry była świetna, ciasto trochę przypieczone, skłądniki nie spalone, a w środku mięciutka, tylko niestety od spodu nie było kamienia i był troche niedopieczony
Wyobrażacie sobie Majchrowskiego klejącego taśmą drzwi u jakiejś podstawionej baby albo lejącego keczup na hot - dogi na bieda - pikniku? Śmiecham z pajaców uprawiających kampanijny cyrk dla debili i doceniam możliwość zagłosowania na kogoś, kogo szanuję i kto swoją klasą i kulturą osobistą godnie reprezentuje królewskie miasto Kraków. Mówcie co chcecie, ale przy tym starym wydze większość polskich "polityków" to żałosne obszczymurki. I czarnym też się nie kłania. Pan Prezydent. #
Pierwszy raz robiłam dzisiaj dżem, zapraszam na rabarbarowy dżem, niby tradycyjny islandzki. Przepis jest super prosty, wszyscy na Islandii go sobie robią, chyba każdy ma rabarbar przy domu.
Na 1kg rabarbaru, dajemy 800g cukru. Zostawiamy na noc, na drugi dzień gotujemy na małym ogniu 3h. :3 #pracbaza #gotujzwykopem #islandia
Patrzcie, co się zaraz będzie piekło
źródło: comment_RZS3NSQsE3RE3FtdoVM6Mvl6SDpHlIW0.jpg
Pobierz