Naukowiec przestrzega przed bezkrytycznym wprowadzaniem owadów do diety

Nie znamy jeszcze odpowiedzi na pytania, jak organizm Europejczyków będzie reagował na substancje zawarte w owadach jadalnych - uważa prof. Dominika Matuszek, kierownik Katedry Inżynierii Biosystemów i Procesów Chemicznych Politechniki Opolskiej.

- #
- #
- #
- 150
- Odpowiedz







Komentarze (150)
najlepsze
@Dragonan: Nie wiem. Nie napisałem też, że jest.
@neo78: Czy Ty w ogóle czytasz to co ja piszę, lol? :)
źródło: 7bg5f0
Pobierzźródło: 1241ff108aefa9-948-632-0-0-1000-667
PobierzO guru żywienia prowadź nas
źródło: FB_IMG_1677181575091
PobierzWpie&&oliliśmy robaki!
Nie
źródło: zelki-robaki-kwasne-polski-sklep-w-norwegii-polmarket-hovik-oslo
Pobierz