CZY W POLSCE MOŻE ZABRAKNĄĆ SERA? KOLEJNE ZAKŁADY ALARMUJĄ O RYZYKU...
Na początku tygodnia zakłady chemiczne – Grupa Azoty i Anwil – wstrzymały produkcję nawozów. To wywołało prawdziwy efekt domina i zaczęło uderzać w kolejne firmy z branży spożywczej.
Zoodiack z- #
- #
- #
- 45
- Odpowiedz
Komentarze (45)
najlepsze
https://forsal.pl/gielda/artykuly/812013,karpinski-azoty-bezpieczne-rosjanie-nie-dokonaja-wrogiego-przejecia.html
Ogólnie ruscy dużo kręcili przy transakcjach na spółce, kłamali podając zaniżoną ilość akcji, żeby się nie ujawniać, za co KNF nałożył na nich karę. Takich gałęzi przemysłu trzeba pilnować jak oka w głowie.
CO² służy w branży spożywczej w szerokim zakresie do schładzania żywności
Jeżeli brakuje CO² to firmy wytwarzające żywność mają problem oraz te które żywność transportują.
Niczego już nie będzie.