Ciekawy jestem kiedy słonia będzie piekł. Formuła się zaczęła powoli przejadać to coraz mniej oczywiste zwierzęta na ruszt wrzuca. Lubie Giorgija, ale mam mieszane uczucia co do takiego contentu.
Pamiętam kiedyś jak mieszkałem na wsi takie imprezy to było święto. Zbierało się męskie grono pare razy w roku najczęściej przed jakimiś uroczystościami typu święta wesela, dziadki, wujki sąsiedzi i bili sobie świnkę czy cielaka. Byłem gówniakiem i zawsze uciekałem do domu bo szkoda mi było zwierząt które karmiłem no i się trochę bałem bo zawsze opowiadali o świni która kiedyś uciekła osmalana ze słomy i kogoś potratowała ale świeżynkę uwielbiałem. Na
@lukasus: Też pamiętam i mam sentyment. Jedyne nieprzyjemne wspomnienie to mimo że wyganiali gówniaków na czas ubijania, to kiedyś podejrzałem. Ten obraz i pusty dźwięk walenia obuchem w głowę świniaka został ze mną na zawsze. Teraz już nie szokuje ale wtedy ostro rył banie.
@costamcos: Właśnie o to chodzi że cała siła tych jego filmów to super oprawa. Same dania to sorry, żadnych fajerwerków - sól, pieprz, cebula i czosnek. Nie ma tam smaków innych niż można zrobić samemu.
@StrychuPL: aż mi się przypomniały czasy trollingu łupanego jak gościu dał ogłoszenie że skupuje psy do chińskiej restauracji - ale dobre to było, aż się parę dużych portali obsrało XD
@Pitaq: Kangur jest w makro. Natomiast ojca kumpel wyjechał do Australi jeszcze za PRL i generalnie z tego co mówił to kangury to raczej jedzą tam aborygeni a tak normalnie to ludzie za pozwoleniem właściciela pola polują na żarcie dla psów bo to mięso jakiś walorów nie ma.
@Mete: Stado bachorów. A mięsa wcale nie tak wiele jak ci odpadnie tłuszcz i kości. Jak zrobisz żeberka to Ci połowa zniknie a naje się tylko pies. U nas jak ze świni zrobili szynkę to jakiś czas było tylko ze szynkę u nas się je w plasterkach jak zrobisz szaszłyki to masz z szynek na jedne obiad dla wiekszej rodziny.
Komentarze (214)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Afrobiker: Silnie mocnoo głodnych ..( ͡° ͜ʖ ͡°)
A mięsa wcale nie tak wiele jak ci odpadnie tłuszcz i kości. Jak zrobisz żeberka to Ci połowa zniknie a naje się tylko pies. U nas jak ze świni zrobili szynkę to jakiś czas było tylko ze szynkę u nas się je w plasterkach jak zrobisz szaszłyki to masz z szynek na jedne obiad dla wiekszej rodziny.