Kucharze przeżywają dramat. "Nie robię świąt, bo nie mam za co"
![](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_1608378313eh635VviPbNdQyuwBdshEt,w300h194.jpg)
– Mam zaległości w czynszu i u przedstawicieli. Jestem na ostatnim zakręcie – mówi Marika z Gdyni, właścicielka niewielkiej restauracji. Kucharze Bartłomiej i Dawid, również z Trójmiasta, dodają, że pracy
- #
- #
- #
- 242
Komentarze (242)
najlepsze
Właśnie kończe taki miesiąc za 100zł. Musze powiedzieć, że ani razu nie byłem głodny-ba!-momentami byłem nawet przejedzeony, zapchany.
Nie zaliczam do jedzenia pica, co chyba oczywiste, bo jedzenie to jedzenia a picie to picie i na samą Cole
Komentarz usunięty przez moderatora
Zamknąć lokal i przenieść się do mobilnego punktu gastronomicznego lub produkować dania zestawowe w puszkach, słoikach i sprzedawać online.
Mam jeszcze jedno rozwiązanie ale to już jest płatne.
Tego niestety w dowozie nie dostaniesz. Kolejna sprawa że jak płacisz 20-24zł za zestaw obiadowy to przeżyjesz to że jest chłodny czy sobie odgrzejesz w mikrofali. Ale przy restauracjach i kwotach 40> już słabo dostać coś chłodnego w styropianie.
popularny serwis z ogłoszeniami Wawa kurier umowa o pracę kat. B
dramat to będzie jak nie będzie takiej pracy
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak w Gdyni kelner zaraził kilkanaście osób to większość klientów
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Jakie poświęcenie? Jaki kompromis?
Przecież obecnej system badania, izolacji i kontroli chorych NIE JEST nastawiony na skuteczną izolacje i wyłapywanie chorych.
z maseczek smial sie minister zdrowia, a premier mowil ze nie ma sei juz czego bac. nawet prezydent mowil ze jest przeciw jakimkolwiek szczepieniom a ty masz pretensje do ludzi ze po takim