Klient pokazał rachunek. Tyle trzeba zapłacić za kawałek ryby nad Bałtykiem
Nasz czytelnik przysłał nam zdjęcie rachunku za obiad w nadmorskim kurorcie. Za dwa małe kawałki ryby, zestaw surówek i frytki musiał zapłacić prawie 100 zł. Z rachunku wynika, że za kilogram dorsza tradycyjnego trzeba zapłacić w smażalni nad polskim morzem 119 zł. Zaś za kg dorsza "Parma"- 129 zł.
ssakul z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 756
Komentarze (756)
najlepsze
Za każdym razem wysryw mongołów o 10 IQ spod znaku "skoro ludzie płacą, to widocznie chcą". No, dopóki twoja matka nie dostanie rachunku na 10000000 PLN za np. wejście na czyjś
Hotel + wyżywienie All inclusive + przeloty i transfery. Warto się zastanowić czy opłaca się jechać nad zimny Bałtyk :D