Miód lipowy to jeden z najlepszych i najsmaczniejszych miodów
Miód lipowy ma kolor złotożółty lub zielonkawożółty w postaci płynnej. Po skrystalizowaniu zmienia barwę na kremową lub żółtopomarańczową. Miód lipowy krystalizuje w postaci drobnych ziarenek. Ma ostry i delikatnie gorzkawy posmak oraz wyraźny zapach kwiatu lipy.
poradnik_zdrowie z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 17
- Odpowiedz
Komentarze (17)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
@tr0llk0nt0: Prawdziwi pszczelarz nie je miodu, tylko żuje pszczoły, ale naprawdę jest coś w tym przypadku, ponieważ naprawdę można jeść czerw pszczeli (larwy) i to strasznie zdrowe jest( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie tak dawno był przypadek jak Turek w Niemczech się tym zatruł(