@Slomek: zależy, ja lubię jako bazę mozarellę (kulka) pokrojoną w plastry, a wolne miejsca uzupełniam żółtym startym serem. i jeśli robię pizzę serową, to najbardziej aromatyczny ser (zazwyczaj gorgonzola) ląduje w losowych miejscach kawałkami - komponuje się świetnie, a i tak czuć różnicę.
Inna sprawa, że on to chyba kiepskim szefem jest bo ostatnio Gesller mówiła, że pizza 3 sery to na każdej części powinien być inny ser, więc widać, że ten się nie zna. (ʘ‿ʘ)
Komentarze (11)
najlepsze
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarze na Youtube pod tym filmikiem rządzą...
Inna sprawa, że on to chyba kiepskim szefem jest bo ostatnio Gesller mówiła, że pizza 3 sery to na każdej części powinien być inny ser, więc widać, że ten się nie zna. (ʘ‿ʘ)