Jeżeli wegetarianin ci powie "yyy zrób hamburgera wegańskiego" to powiedz im żeby oni w #!$%@? poszli, bo nikt im nie pytał jak robić. Potem otwórz paczkę bekona i rzucaj ten bekon za tym weganie - on ucieknie!
@Carramba666: Pewnie, że spoko. Ale weź to ugryź. #!$%@? sosu, wszystkiego, nie ścisniesz za cholerę bez #!$%@? się przepotężnie. Po 5 minutach zmagania z takim kawalerem to buła mokra, wszystko na gębie lub talerzu, wqurwa i żal.
@Szaku: Wegetarianizm jest wyśmiewany, bo w powszechnym mniemaniu mięsa nie jedzą osoby zbyt wrażliwe (ciekawe ilu męskich burgerożerców miałoby odwagę poderżnąć gardło krowie, wyciąć jej flaki i zdjąć skórę..). A co jest zdrowsze, to kto interesuje się biochemią ten pewnie wie.
@phfthphthf: ja jestem głównie ze względu na aspekty zdrowotne, a i częściej weganem, i to aktywnym sportowo. Etykę mam gdzieś, choć szkoda mi trochę tych zwierząt w tych masówkach do ich wyrżnięcia to nie był powód na takie jedzenie. Może pozwolę sobie co jakiś czas na takiego burgera w przyszłości lub zrobię odpowiednik sojowy. Co ciekawe jest to, że kiedyś nie mogłem sobie wyobrazić niejedzenia jajek. 30 tygodniowo to było minimum.
@push3k-pro: Nie powiedziałbym, że słabo. Wygląda dobrze, poprawnie. Chociaż zawsze wolałem burgery z większą ilością warzyw. Tutaj tłuste, z tłustym i dodatkiem tłustego. W PL burgery mi znacznie bardziej smakują niż np. jak byłem w Kanadzie. Myślałem, że tam zjem prawdziwego burgera. A właśnie dawali coś takiego - tłuste, z tłustym, zero kreatywności. Były ok, ale dupy nie urywały.
Najbardziej zastanawia mnie smak tego sosu - bo ser czy roztopiony w kąpieli wodnej czy na ciepłym burgerze smakuje tak samo, użycie karkówki czy upieczenie własnych bułek to na pewno duży plus, ale takiego sosu jeszcze nie robiłem :)
Komentarze (189)
najlepsze
W filmiku lokowanie tagu #bekazwegetarian ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AvantaR: Ciesz się że nie trafiłeś do ich południowych sąsiadów, mnie pytali czy chcę syrop klonowy i masło do burgera... ;)
xDDD
Smaczne?