1. smażymy na aluminiowej tacce(kiedyś grillowałem kiełbasę z serem - zapach palonego sera jest nieznośny) 2. bułkę lepiej podgrzać(nie grillować, bo wyschnie) do ~ 60*C 3. gdzie ja o 23 znajdę mięso? XD
@Piromanx: Nie potrzebujesz tacek. To nie jest taki grill jak u nas tylko to ich "barbecue". Jest dużo zimniejszy od naszych grilli, takie coś pomiędzy grillowaniem a wędzeniem. Na filmiku widać że po godzinie ten ser i boczek jest ledwo przypieczony, u nas byłby węgiel.
@jaszczomp-jeden-odbiur: ale jak on jara się w każdym odcinku tym mięsem. jakby to złoto było, oglądam od bardzo dawna, świetnie pokazuje wszytko i tłumaczy z pasją
@Sony_Toprano: Otóż to, może to Gordon R. nie jest, ale to z jaką pasją i z tymi świetlikami w oczach robi ... tego pozazdrościć. Sam sposób mowy też zasługuje na szacunek :-)
Komentarze (70)
najlepsze
1. smażymy na aluminiowej tacce(kiedyś grillowałem kiełbasę z serem - zapach palonego sera jest nieznośny)
2. bułkę lepiej podgrzać(nie grillować, bo wyschnie) do ~ 60*C
3. gdzie ja o 23 znajdę mięso? XD
https://www.youtube.com/user/BarbecueWeb
I jeden z filmów :)
Komentarz usunięty przez moderatora