Gotuj z Wykopem: Cebulaki chrupiące To nasz debiut w GzW. Uwaga: cebula w tym daniu silna! Polecam. txsrange txsrange z youtube.com dodany: 10.04.2014, 16:46:15 # gotujzwykopem# jedzenie# gotowanie# foodporn 51 Otrzymuj powiadomienia o nowych komentarzach Obserwuj dyskusję
KilY KilY 11.04.2014, 10:28:57 33 Gdyby ktoś wolał ten przepis w normalnej formie, do wydrukowania, czy łatwiejszego przepisania, albo nie chce mu się po prostu ogladać całego filmu to podaję: Składniki:6-8 cebul0,5Pokaż całość
kuuuba777 kuuuba777 11.04.2014, 13:54:18 9 No! i to się da oglądać, a nie jakieś "Siemankoooo witam w mojej kuchni"
jarema87 jarema87 11.04.2014, 12:32:13 4 odgadłem piosenkę po 2 nutkach, nadaje sie do jakiej to melodii
ghost1511 ghost1511 11.04.2014, 10:09:30 4 Przydałby się jeszcze widok przekrojonego Cebulaka, ale bardzo ciekawa propozycja ;)
txsrange txsrange 11.04.2014, 18:45:08 0 @ghost1511: tak jak pisałem. Sobotni późny wieczór, dobre jedzenie, wino...może @semperfidelis poratuje
txsrange txsrange 10.04.2014, 16:46:19 4 Wiem, że ktoś niedawno wrzucił sam przepis (http://www.wykop.pl/link/1900108/chrupiace-cebulaki/). Postanowiliśmy go wypróbować.Co do pieczenia, polecam użyć w razie potrzeby dwóch blach (albo piec na dwa razy), tak żeby nasze cebulaki się nie stykały.Zamiast farszu z cebuli można dać wg uznania ser, szynkę itd. Smaczne nawet na zimno.
gdziemojimbuspiatka gdziemojimbuspiatka 11.04.2014, 15:25:00 4 @txsrange: jak można nie było pokazać efektu gotowego? chodzi mi o przecięte, przerwane cebulaki.... no proszę....
Miszkurka2000 Miszkurka2000 11.04.2014, 19:30:20 1 @txsrange: Miałem do czynienia z dłońmi w takim wieku. Tego się nie zapomina :-)
txsrange txsrange 11.04.2014, 18:34:51 0 @Miszkurka2000: widać profesjonalizm. Skąd takie doświadczenie?Pomyliłeś się tylko o pół roku.
Komentarze (51)
najlepsze
Składniki:
6-8 cebul
0,5
może @semperfidelis poratuje
Co do pieczenia, polecam użyć w razie potrzeby dwóch blach (albo piec na dwa razy), tak żeby nasze cebulaki się nie stykały.
Zamiast farszu z cebuli można dać wg uznania ser, szynkę itd. Smaczne nawet na zimno.
Pomyliłeś się tylko o pół roku.