@Zbiglem: I mam przeglądać wszystkie strony z nazwami po kolei, jak szukam konkretnego cheddara? Dzięki, spasuję.
@mich160: Wiem, jak to się robi, serio. Zwracam uwagę na fakt, który sprawia, że strona, która udaje encyklopedię, zasadniczo nie nadaje się do użytku ze swojego poziomu.
@kaef: Tak, ale ostry zapach amoniaku (powiadają, że wali moczem) jest cechą charakterystyczną dla naprawdę dojrzałych serów zarówno z mleka koziego jak i owczego, czy krowiego.
Komentarze (57)
najlepsze
@mich160: Wiem, jak to się robi, serio. Zwracam uwagę na fakt, który sprawia, że strona, która udaje encyklopedię, zasadniczo nie nadaje się do użytku ze swojego poziomu.
Dla odważnych, polecam ser kozi, ale tu trzeba liczyć się z dosyć ostrym zapachem, nieco przypominającym mocz.
wtf
http://www.seromaniacy.pl/seropedia/ser,Camembert-Le-Rustique
http://www.seromaniacy.pl/seropedia/ser,Adelegger
http://www.seromaniacy.pl/seropedia/ser,Bursztyn
Cudnie się go przekąsza, popijając wytrawnym czerwonym.