To ktoś kupuje te gotowe tatary różnych firm? Ja pierniczę ;) Lenistwo nas zabije. No tak bo do prawdziwego tatara trzeba mięsko własnoręcznie zmielić. Z drugiej strony: nie boją się jeść surowego mięsa którego własnoręcznie nie przygotowali?
@robgr85: nie wiem o czym gadasz, fakty są takie: gość pierdzieli głupoty robiąc pseudo konsumenckie testy i nie używa żadnych merytorycznych argumentów. Trzymam kciuki za Sokołów, może blogerzy częściej zastanowią się co piszą a nie kalkulować "jestem blogerem obrzucę gównem firmę, licznik odsłon się nabije, kasy trochę wpadnie, a firma będzie siedzieć cicho lub jeszcze się przed mną kajać bo więcej straci na wojnie w mediach niż wygra na sali sądowej"
@ninjah: ale konsumentom można bez żadnych problemów wciskać gówniane towary nafaszerowane badziewiem, co nie? Potem są sytuacje że firmy które stosowały sól techniczną czy inny badziew nienadający się do konsumpcji zachowują anonimowość i nic nie można zrobić.
Po prostu nie udowodnil swoich racji przed sadem. Te jego testy byly o dupe rozbic i blizej im bylo do czarnego PR niz czegos co mozna nazwac testem. Dziwne ze nie porownal tatara z morlin i tego z sokolowa. Jeden utemperowany cwaniak w internecie mniej.
Komentarze (192)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora