Tak tylko dodam zanim zobaczę, że w biedronce jest taka pizza "z pieca kamiennego" z "dań ekspresowych". Najlepsza jaką jadłem jeśli o te pakowane chodzi. Tyle że cena to ponad 6 zł czasami, a niektóre tanie można i za 3 dostać, ale są gówniane ;)
Ps guseppe jak dla mnie ma styropianowe ciasto, nie dał bym jej takich not.
A próbował ktoś kiedyś TAKĄ "pizzę"? ~7zł w biedronce, 1kg, całkiem dobra, jeśli się dorzuci swoich składników, przynajmniej trochę szynki i sera. Ciasto jest całkiem ok, można się dobrze najeść.
@Trzepaczka: Próbował i to wiele razy :) 1kg za 7zł bije wszytko, i masz rację jak dodamy troszkę swoich składników to niczym poezja za grosze :) Dla mnie ciasto odrobinkę za grube, ale i tak bardzo pozytywnie i wysoko ją oceniam.
Jestem tolerancyjny a dotrwałem do piątej minuty kiedy słownictwo zrobiło się bardzo ubogie.
Do tego określenia typu "jakieś dziwne mrożone składniki"...kto oglądał ten wie. Widzę drugi filmik tego człowieka i nawet nie będę wchodził na jego kanał na YT żeby nie nabijać mu odwiedzin przypadkiem. Nie wiem czy sam bym zrobił dużo lepiej ale przynajmniej starałbym się konstruować swoje wypowiedzi w sposób który nie będzie irytował odbiorcy. Nie wytrzymałbym jako jego operator
@Flavio88: to chyba forma snobizmu, ale jakoś mnie trzepie, gdy ktoś z taką irytującą pewnością siebie wali gafę, która świadczy o elementarnych brakach w wiedzy ogólnej. i do tego "powiem wam, że" w co drugim zdaniu, brrrr.
Do buzi to on może wziąć loda, bo pieprzy głupoty. Nie dość, że nie wziął Ristoratne i Rygi, które są bardziej popularne niż jakieś Lidlowskie czy z Kaufalanda, to jeszcze nie zna się na mrożonkach. Do tego gdzie on kupił Giuseppe tak tanio?? I dlaczego raz mówi, że dana pizza jest ble a daje więcej punktów?
W ogóle bym się gościem nie sugerował. Jedynie ta z Reala wygląda podejrzanie. A iglotex po
@m_i_n: cały pomysł rozmrażania jest dla osób mających piekarniki z przed 30 lat. Dziś wystarczy wybrać stronę pieca i moc z jaką dana strona ma się nagrzać i nie trzeba rozmrażać. Bo pizza może być grubsza i czasami trzeba mocniej zagrzać dół czy góre. A jak ktoś już dysponuje termoobiegiem (wiatraczek) to już tylko temp ustawić i wio. Co pizza to inna zabawa i co dziwne, czasami pizza tej samej marki
Bo pizzy się nie rozmraża nawet jak jest tam napisane
@madtrexx: To wtedy pewnie wszyscy by narzekali że nie zastosował się do instrukcji :p Aczkolwiek ja sam też zawsze kontroluję co się dzieje z jedzeniem a czasem na pudełku tylko się sugeruję.
W kerfurze 1000g za 6zł, prostokątna, w samej przeźroczystej folii. Najlepsza pizza ;) Dorzucasz resztki z lodówki, zakeczupić i siema eniu. Grube ciasto, dużo sera i nigdy się po niej nie zesrałem na miękko. Jak nie ma czasu i trzeba coś szybko zjeść to jest dobra opcja. To co on testuje to okej, ale kto głodny sie naje 350g? Smaku bym sobie tylko narobił. To już lepiej kupić spaghetti+mielone+sos = po taniości
Nie wiem jak Ty ale ja nie muszę czekać na czyjeś testy aby kupić różne pizze i wyciągnąć własne wnioski nt ich smaku.
A tak w ogóle to metodologia przyjęta w tym badaniu jest do dupy, powinien przygotować wszystkie na raz i dać do spróbowania jednocześnie oznaczone jedynie numerkiem i wtedy ocenia się z danej grupy, a co w przypadku jak przetestuję drugą
Całkiem jadalna (bo nie mówię, że hipersmaczna) jest mrożona pizza z Tesco. Kosztuje ok. 2 zł. Niemniej nazywanie tego pizzą to spore nadużycie. Ale chyba nie o to w tym chodzi:)
Komentarze (416)
najlepsze
@vartan
@ultek:
Ps guseppe jak dla mnie ma styropianowe ciasto, nie dał bym jej takich not.
@Karol4722: Chodzi o tę i również polecam
Komentarz usunięty przez moderatora
FAK DIS!
http://www.iglotex.pl/upload/1024x768x0/cele-i-wartosci_5.jpg
I pamietajcie "Dobre bo polskie" ;)
Do tego określenia typu "jakieś dziwne mrożone składniki"...kto oglądał ten wie. Widzę drugi filmik tego człowieka i nawet nie będę wchodził na jego kanał na YT żeby nie nabijać mu odwiedzin przypadkiem. Nie wiem czy sam bym zrobił dużo lepiej ale przynajmniej starałbym się konstruować swoje wypowiedzi w sposób który nie będzie irytował odbiorcy. Nie wytrzymałbym jako jego operator
Dobry jesteś. Ja nie wytrzymałem po "Siemanko"
POLECAM :)
W ogóle bym się gościem nie sugerował. Jedynie ta z Reala wygląda podejrzanie. A iglotex po
@madtrexx: To wtedy pewnie wszyscy by narzekali że nie zastosował się do instrukcji :p Aczkolwiek ja sam też zawsze kontroluję co się dzieje z jedzeniem a czasem na pudełku tylko się sugeruję.
Nie wiem jak Ty ale ja nie muszę czekać na czyjeś testy aby kupić różne pizze i wyciągnąć własne wnioski nt ich smaku.
A tak w ogóle to metodologia przyjęta w tym badaniu jest do dupy, powinien przygotować wszystkie na raz i dać do spróbowania jednocześnie oznaczone jedynie numerkiem i wtedy ocenia się z danej grupy, a co w przypadku jak przetestuję drugą