Kazdy noz moze byc ostry - jest to tylko i wylacznie kwestia regularnego ostrzenia. To nie jest tak, ze kupujac japonski noz za 1000zl on bedzie przez 10 lat ostry jak brzytwa - KAZDY noz trzeba ostrzyc.
Oczywiscie gorsze noze (takie z bazaru za 10 zl) o wiele krocej beda to ostrze trzymaly, ale nawet te kute, japonskie, trzeba raz tydzien podszlifowac. Jesli chodzi o cena/jakosc to najbardziej polecam noze
Komentarze (72)
najlepsze
Swoją drogą ciekawe czemu taki młody a już a mięso poszedł.
no bo to był program o krojeniu, nie o jedzeniu świni
Noże, noże :)
Pomyliłem się.
Kazdy noz moze byc ostry - jest to tylko i wylacznie kwestia regularnego ostrzenia. To nie jest tak, ze kupujac japonski noz za 1000zl on bedzie przez 10 lat ostry jak brzytwa - KAZDY noz trzeba ostrzyc.
Oczywiscie gorsze noze (takie z bazaru za 10 zl) o wiele krocej beda to ostrze trzymaly, ale nawet te kute, japonskie, trzeba raz tydzien podszlifowac. Jesli chodzi o cena/jakosc to najbardziej polecam noze