Czy jemy smary?
Jemy nie tylko sól przeznaczoną do posypywania dróg, ale także masło nadające się do zastosowania w przemyśle i mięso - “podłogówkę”
a.....s z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 89
Jemy nie tylko sól przeznaczoną do posypywania dróg, ale także masło nadające się do zastosowania w przemyśle i mięso - “podłogówkę”
a.....s z
Komentarze (89)
najlepsze
Dodam jeszcze, że uzyskane w ten sposób masło posiada prawie 100% tłuszczu.
@plushy: Raczej nikt by tego nie ryzykowal.
Dlaczego muszę chodzić do sklepu i tracić 2 razy dłużej czasu, żeby czytać drobny druk z tyłu opakowania. Będę chciał przeczytać lekturę to wezmę książkę, a nie produkty ze sklepu.
Dlaczego nie można tak ustawić prawa, że konsument idzie i wie, że kupi zdrowe jedzenie albo chociaż w połowie zdrowe, ale nie jakieś śmieci
Dawniej życie było lepsze. Tak z 500 lat temu. Masło było z
Ludzi na świecie jest za dużo, więc redukuje się.
Na szczęście chociaż w moim ulubionym jogurcie stonkowym Jogobella pieczone jabłko nie ma wspomnianego syfu.
Nie chcę Cię martwić, ale czytałem kiedyś cały artykuł o Jogobelli i jest to prawdopodobnie najbardziej chemiczny jogurt na rynku.
Natomiast co do masła, to było wspomniane, że dodają różne gówna, aby skład tłuszczów przypominał prawdziwy.
Kogo stać, to kombinuje prawdziwą żywność.