Wpis z mikrobloga

@Kovacs: chyba testujesz moją podatność na strolowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie bije ludzi, ale nie szanuje takich p--d ubierających się jak koleżanki
  • Odpowiedz
@Kovacs: Wszystkie osoby ubierające się w ten sposób, które znam, utrzymują się z tego co dają im rodzice, studiują dziennie jakąś filologię czy kulturoznawstwo i g---o wiedzą o prawdziwym życiu. Poźniej taka ciota w rurkach ma 26 lat, magistra z języka słowackiego i nie wie co dalej ( ) Facet ma byc przygotowanym do wziecia na barki przyszlej rodziny, nie moze byc placzącą cipką w
  • Odpowiedz
@Kovacs: biuro mojej firmy znajduje się obok wydziału filologii dużego uniwersytetu, widzę tych palantów codziennie, przez co czuję się w mniejszości i wydaje mi się, że taki wzór facecika jest już powszechnie akceptowalny i normalny
  • Odpowiedz
@Kovacs: ja p------ę, mamy polskie słowo, a Ty się silisz na zapożyczanie? Generacja jest wykorzystywana w języku przez naukową kalkę, tak samo jak prajmery, supernatant czy inne tego typu.
  • Odpowiedz
@Kaethax: brzydki, generacja jest słowem używanym w języku polskim, to nie jest jakiś potworek typu dedlajn czy selfi. Więc ja uważam że nie potrzebnie się spinasz w tak piękny poranek.
  • Odpowiedz
@Kovacs: @sebix_: ja p------ę, poziom stulejarstwa i nagromadzenie sebixów w jednym osiąga na wypoku coraz to większe rozmiary. C--J WAS OBCHODZI JAK SIĘ KTO UBIERA? ja np. sam nigdy bym się tak nie ubrał, nie podoba mi się ta moda, ale NIGDY się z kogoś nie naśmiewam z powodu ubioru. i tak też:

1) p---------e coś o tym, że facet nie może być cipą, i że musi być gotowy do wzięcia na barki całej rodziny... dobra... ale co ma do tego ubiór? wyrażacie po prostu w ten sposób frustracje związaną ze swoim stulejarstwem, ukryte kompleksy wychodzą na wierzch. ja np. nie znam żadnego niezakompleksionego faceta, który by się tak jak Wy zachował.

2) męskość w naturze polega na tym, że potrafisz zdobyć jak największą ilość samic. tak to działa w naturze. jeśli popatrzycie na różnego rodzaju przedstawicieli świata zwierząt, to często jest tak, że samce nie wybrzydzają żadnego rodzaju kolorowych piórek, ubarwień futra etc. jeżeli to działa na kobiety. analogicznie, jeśli to, jak ubiera się ten młody chłopak działa na kobiety i zapewnia mu dostęp do młodych, zdrowych samiczek, to zamknijcie ryj, bo to on w tym momencie wygrywa męski wyścig i może robi to z głową i z wyrachowaniem - a Wy japa cicho i wracajcie do swoich grubych żon, bo p---------e o utrzymaniu rodziny, to jedyne, co Wam w
  • Odpowiedz
@Kovacs: Bo wyobraź sobie, że lubię się ładnie ubrać, a najładniejszy ubiór jest w granicach temperatur 5-15 stopni. Wiele innych dziewczyn też staje przed dylematem: puchówka i grube buty, ale ciepełko, czy marznięcie w eleganckich ciuszkach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz