Wpis z mikrobloga

@ryzu: @linoleum: Gra się bardzo fajnie, ale tradycyjnie jest ogromna ilość bugów. W pierwszym sparingu miałem 10 kontuzji, brakuje tekstów w nazwach niektórych ról taktycznych, w czasie meczu nie brakuje dziwnych zachowań piłkarzy etc. Ale gdzieś w styczniu pewnie poprawią. :) Z nowych bajerów to fantastyczna jest opcja rozmowy motywacyjnej w czasie meczu, fajne są też nowe polecenia taktyczne i nowe role. Animacje piłkarzy zgodnie z zapowiedziami wyglądają naturalniej, nawet
@Murzinio: Czyli FM jak FM dopiero po trzech patchach do grania ;D ale to tylko beta, oficjalna dopiero w listopadzie za około dwa tygodnie? Rozmowa w trakcie meczu wydaję się być ciekawa, ma to jakieś realne przełożenie na zawodnika? O ile jeszcze te w połowie rozumiem, że mogą odmienić oblicze zespołu, tak te w trakcie 1 połowy, wydają się być tylko bajerem.
@linoleum: Premiera ma być chyba 7 listopada. Rozmowy w trakcie meczu jak najbardziej dają efekt, kilka razy gdy opieprzyłem zawodników i zarządałem lepszej gry nagle zaczęli stwarzać więcej sytuacji i zmieniała się ich mowa ciała, dlatego tak mi się to podoba.
@ryzu: gram trzeci sezon united i trochę lipa. Gra jest b. prosta. Pada bardzo i sporo z nich jest powtarzalnych, można mieć czasem deja vu, że ten mecz się już grało. Kontuzje są dość losowe, na początku musiałem w okresie przygotowawczym 4 razy zaczynać od początku, bo mi pół składu wypadło, a teraz jest ok - może to przez łatkę 15.0.2, chociaż grałem wtedy przed nią jeszcze. Dziwna sprawa.

Generalnie przy