Pod wpływem rozmów z @Lucidek i @Requator postanowiłam zapytać jak to wygląda z waszą ochotą na #lodznapiwo.
Ponoć @npsr nie przepuści żadnej okazji, żeby pić a @Sajsu wymyśli jakikolwiek powód, żeby nie wychodzić, ale temat się pojawił, więc nie wypada olać.
Co do mirków, którzy są niechętni przez moją obecność- nie jestem aż taka zła i mało do kogo się odzywam wbrew pozorom. Ostatecznie mogę nie przychodzić:)
Nie chce mi się was wołać - może ktoś inny to zrobi? Jak ktoś chce, to się pojawi, a ja tylko zasram wszystkie możliwe tagi.
@slepowzroczny: nie wiem jak Ty, ale ja mam sentyment do plenerowego piwka na Piotrkowskiej. :) ma to swój niepowtarzalny klimat, ale oczywiście nie każdy to lubi. ;) w sumie, ze względu na pogodę, to może być zły pomysł, więc może rzeczywiście warto się rozsiaść w jakimś lokalu.
@Jofridd: wiesz właściwie lepiej żeby nas nie było, aż tak dużo bo się będziemy za mocno rzucać w oczy. Przy 8-10 osobach można całkiem miło spędzić trochę czasu. Ja ostatni raz łaziłam jakiś rok temu, zimą i było bardzo fajnie :)
jak będzie więcej osób to spotkanie w pubie gdziekolwiek, ogniska to udziwnienie, które odstraszy część i tak bojaźliwych niebieskich. ja w ten czwartek mam egzamin i jeśli ktoś będzie na miejscu to proszę pisać na priv do mnie i możemy się na jakąś wódeczkę ustawić. Co do reszty najlepszy wydaje mi się termin 13/14 listopada, ponieważ jest to po długim weekendzie i przyjezdni raczej na pewno będą
@Jofridd: kiedys myslałem byc na wykopiwie w #lodz, ale jakos mi nie wypaliło czy tym razem mogę się do was przyłączyć? za tydzień już będe bezrobotny więc będe miał dużo czasu wolnego ;p
dajcie znać kiedy i gdzie to piwko - nie jestem z Łodzi i muszę godzine dojechać ;p
@slepowzroczny: Ja myślę, że decyzja nie należy do mnie tylko do chętnych:) Ja rzuciłam pomysł. Ale sądzę, że jakieś wyprawy to raczej oddzielny temat, bo chodzi o przyciągnięcie osób, które chciały przyjść ale im się nie udało albo się wstydziły.
@Jofridd: Też bym podbił z chęcią, chociaż nikt mnie nie zna, może uda mi się zabrać prawilnego mirka(kilka wpisów w gorących). Będzie dużo nowych ? często przychodzą ?
Jeśli o mnie chodzi to chętnie się zjawię i zobaczę jak to jest na tych wykopiwach. ( ͡°͜ʖ͡°) Termin jest mi totalnie obojętny, ale proponuję po prostu pub zamiast jakiś udziwnień. COUNT ME IN.
Ponoć @npsr nie przepuści żadnej okazji, żeby pić a @Sajsu wymyśli jakikolwiek powód, żeby nie wychodzić, ale temat się pojawił, więc nie wypada olać.
Co do mirków, którzy są niechętni przez moją obecność- nie jestem aż taka zła i mało do kogo się odzywam wbrew pozorom. Ostatecznie mogę nie przychodzić:)
Nie chce mi się was wołać - może ktoś inny to zrobi? Jak ktoś chce, to się pojawi, a ja tylko zasram wszystkie możliwe tagi.
#lodz #zgierz #pabianice #rzgow #piatek #kutno #tomaszowmazowiecki #piotrkowtrybunalski #niestulejarskalodz
@mexi: ja byłam na 3
@mexi: Ja byłam dwa razy, ale z tego, co wiem było jeszcze kilka wykopiw. Zapraszamy:) Jest sporo ludzi.
jak będzie więcej osób to spotkanie w pubie gdziekolwiek, ogniska to udziwnienie, które odstraszy część i tak bojaźliwych niebieskich. ja w ten czwartek mam egzamin i jeśli ktoś będzie na miejscu to proszę pisać na priv do mnie i możemy się na jakąś wódeczkę ustawić. Co do reszty najlepszy wydaje mi się termin 13/14 listopada, ponieważ jest to po długim weekendzie i przyjezdni raczej na pewno będą
dajcie znać kiedy i gdzie to piwko - nie jestem z Łodzi i muszę godzine dojechać ;p
@Jofridd: z ręką na sercu mówię iż w większości są to osoby które nawet jak się deklarują nie miały zamiaru wyjść.
Dla reszty taka reklama stulejkowa: ostatnio z wykopu były SAME #rozowepaski, bynajmniej nie tak atencyjne jak @Jofridd ale zdecydowanie nie
Jeśli o mnie chodzi to chętnie się zjawię i zobaczę jak to jest na tych wykopiwach. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Termin jest mi totalnie obojętny, ale proponuję po prostu pub zamiast jakiś udziwnień. COUNT ME IN.