Wpis z mikrobloga

Wczoraj miałem 23 urodziny. To już 23 lata mojego nudnego życia. Nigdy nie miałem powodzenia, o jakimkolwiek związku mogłem tylko pomarzyć. Całowałem się aż 2 razy (sic!). Nie chcę zwalać na nikogo winy, ale w mojej opinii główną przyczyną tego faktu jest moja nieatrakcyjność fizyczna spotęgowana traktowaniem mnie przez rówieśników w szkole jak szmatę.

Nigdy nie miałem jakiś sczzególnych wymagań co do świnek, ot taka przeciętna 5,5-6/10 w skali Ruchenhaita by mnie bardzo zadowoliła. Niestety nawet i takie mnie olewały.

Lata leciały, a ja z powodu seksualnej frustracji już nie mogłem wytrzymać. Aż do wczoraj, kiedy robiąc bilans zysków i strat w moim żywocie pałka się przegła. Wszedłem na garsonierę i znalazłem sobie jedną panią z prywatnych ogłoszeń. Lat 29, taka 6/10 niziutka z lekkim brzuszkiem. umówiłem się do niej na 19.00 i straciłem z nią cnotę.

Wiecie co? Było mi trochę smutno że byłem zmuszony tak zrobić, ale mino wszystko nie żałuję. To tylko 150zł, a kolejnych lat frustracji nikt by mi nie współczuł. Nie mam pewności czy kiedyś ją jeszcze odwiedzę (pewnie jednak tak, albo i inną), ale wiem że to nic złego. Pierwszy raz dla większości, nawet pomimo zrobienia tego "z miłości" okazuje się totalną klapą.

Dlatego apeluję do wszystkich mireczków nie mających szczęścia, by chociaż rozważyli mój krok. Nie mówię że będzie on dobry dla każdego, ale chociaż się zastanówcie. Zastanówcie się czy jesteście w stanie znieść kolejne miesiące jak nie lata w tym stanie, czy może chociaż sobie ulżycie i zobaczycie jak to jest. A na wielkie uczucia przyjdzie czas później.

#stulejacontent #tfwnogf #wyznanie
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rotunda: wyobraź sobie, że równie brzydka dziewczyna nie ma tak samo powodzenia a na męską prostytutkę nie może liczyć. Zresztą, na wykopie jest masa 30letnich prawiczków a ty tutaj się nad sobą użalasz.
  • Odpowiedz
@lukasyyyy: brzydka dziewczyna (a takich jest naprawdę mało) może w każdej chwili sobie kogoś znaleźć. wystarczy że zacznie się frywolniej zachowywać.

Uważasz że wykopowe 30letnie prawiczki mają wszystko ok z głową? Zaświadczam Ci, że nawet jeśli w końcu znajdą kogoś to i tak będzie ich gryzło do końca życia to, że swoje najlepsze lata przeżyli jako podludzie - ja pewnie też tak będę miał. Bardzo prawdopodobnym jest, że będą teraz
  • Odpowiedz
@darosoldier: tak, dopiero co założyłem konto siostrze i będzie go używać jak skasuję ten wpis.

Sam na mirko ze swoim kontem jestem już parę lat i nawet bordo wpadło 3 razy. Choć ostatnio trochę mało się udzielam.
  • Odpowiedz
brzydka dziewczyna (a takich jest naprawdę mało) może w każdej chwili sobie kogoś znaleźć. wystarczy że zacznie się frywolniej zachowywać.

@rotunda: w sensie, że jak zostanie prostytutką to może liczyć na branie?( ͡° ͜ʖ ͡°) Brzydka to brzydka, nikt takiej nie rusza

Uważasz że wykopowe 30letnie prawiczki mają wszystko ok z głową? Zaświadczam Ci, że nawet jeśli w końcu znajdą kogoś to i tak będzie ich gryzło do końca życia
  • Odpowiedz
@rotunda: > tak, dopiero co założyłem konto siostrze i będzie go używać jak skasuję ten wpis.

1. Załóż profil siostrze

2. Napisz z niego, że jesteś stulejarzem-k--------m.

3. Profit?? Na pewno nie dla siostry ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@sheenpu: ja tam nie wiem jak będzie, ale na pewno nie będę latał za kobietami jak pies za suką ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wolę zająć się swoim życiem.

@lukasyyyy: nie że jak będzie prostytutką to może liczyć na branie, ale że seksem może sobie kogoś przy sobie zatrzymać. Nie bez powodu mówią że "brzydkie lepiej się p------ą" - nawet w Drogówce Smarzowskiego tak jeden
  • Odpowiedz
@rotunda: 23 lata i nie zamoczyłeś? nie miałeś kobiety? to ja myślałem, że późno to zrobiłem z moją ukochaną (ja 17, ona 16) :P

Nie masz kolegów? Nie chodzisz na domówki gdzie kręci się pełno samic?

#przegryw
  • Odpowiedz
nie że jak będzie prostytutką to może liczyć na branie, ale że seksem może sobie kogoś przy sobie zatrzymać. Nie bez powodu mówią że "brzydkie lepiej się p------ą" - nawet w Drogówce Smarzowskiego tak jeden policjant mówił.

@rotunda: serio, myślisz że ktoś chciałby r----ć się z brzydką? Zakładamy, że jest to normalny zdrowy facet a nie desperat. Z resztą ile taki ktoś mógłby być z brzydką? Miesiąc, dwa? Potem to wstyd pokazać
  • Odpowiedz
@lukasyyyy: Są tacy co mogą być z brzydką, ale jest ich mało. A tacy starzy przegrywowie nie wmawiają sobie z------a, tylko serio mają jakiś problem - inaczej dawno by byli po.

A dziewczynie w życiu się nie przyznam - nic jej do tego. Zresztą one jeszcze bardziej kłamią na temat liczby partnerów niż faceci.
  • Odpowiedz
@Iryseq: na domówki chodzę, ale rzadko. Jestem raczej spokojnym typem. I mam kumpli. A na tych domówkach samice krążą właśnie wokół nich a nie mnie.

No i która chciałaby prawiczka w takim wieku, sam widzisz że to nienormalne.
  • Odpowiedz
Są tacy co mogą być z brzydką, ale jest ich mało

@rotunda: nie ma takich a dziewczyn, które mogłyby być z nieatrakcyjnym facetem jest trochę.

A tacy starzy przegrywowie nie wmawiają sobie z------a, tylko serio mają jakiś problem - inaczej dawno by byli
  • Odpowiedz
@lukasyyyy: nieatrakcyjny facet ma branie albo jeśli ma świetną gadkę (nie mam do tego predyspozycji) albo kasę (kasy póki co też nie mam).

@rotunda: tak mają problem ze swoją oceną. Może coś z przeszłości sprawiło, że dzisiaj mają problem w kontaktach międzyludzkich. Muszą patrzeć na siebie z dystansu, trochę to obśmiać. Z tego da się wyjść.

nie mówię że nie da się wyjść, bo można wyjść na prostą
  • Odpowiedz
@rotunda: Mireczku, jestem od Ciebie o 3 lata starszy i od dłuższego czasu rozważam zapoznanie się z jakąś panną z odlotów. Cały czas sobie myślę, że za mało zrobiłem w kierunku normalnego poznania jakiejś panny. Często przy takich tematach ktoś rzuca rady w stylu: zacznij chodzić na tańce/sztuki walki/silownie. Ok, załatwione. Oprócz tych trzech aktywności chodzę jeszcze na basen. Jednak nie przybliżyło mnie to nawet o krok do znalezienia sobie
  • Odpowiedz