Siostra ma faceta Niemca (Josepha). Po polsku potrafi powiedzieć kilka słów typu ,,głodny" ,,jeść" ,,spać" ,,Hehe" itd. Jak przyjeżdżają do Polski, to jego głównymi funkcjami są: krzątanie się po domu, jedzenie i byciem pociesznym.
Pewnego dnia poszliśmy na p--o, ja, z siostrą i jej facetem oraz kilkoro znajomych. Wszyscy siedzą, piją piwko, śmieją się. Nagle Joseph się odezwał.
Lekki szok, wszyscy siedzą w ciszy.
Okazało się, że wyuczył się tych kilku słów na pamięć, żeby nikt go przy nim nie obgadywał ( ͡º͜ʖ͡º)
Siostra ma faceta Niemca (Josepha). Po polsku potrafi powiedzieć kilka słów typu ,,głodny" ,,jeść" ,,spać" ,,Hehe" itd. Jak przyjeżdżają do Polski, to jego głównymi funkcjami są: krzątanie się po domu, jedzenie i byciem pociesznym.
Pewnego dnia poszliśmy na p--o, ja, z siostrą i jej facetem oraz kilkoro znajomych. Wszyscy siedzą, piją piwko, śmieją się. Nagle Joseph się
@yoreciv: W piątek byłem z #rozowypasek na rocznicowym obiedzie jej chrzestnego i ciotki. Kuzynka ma chłopaka hiszpana. Po angielsku mówi słabo, po polsku nauczył się kilku słów, ale ciągle je myli. Chciał wznieść toast, podnosi kieliszek do góry i mówi:
Dobrze, że towarzystwo luźne, więc skończyło się głośnym śmiechem, ale sam Raul się troszkę speszył XD
@yoreciv: Moja kuzynka też wyszła za Niemca, naprawdę fajny gość i jak któregoś roku była impreza sylwestrowa, to chciał nauczyć się polskiego toastu do picia wódki. No więc ktoś mówi:
Pewnego dnia poszliśmy na p--o, ja, z siostrą i jej facetem oraz kilkoro znajomych. Wszyscy siedzą, piją piwko, śmieją się. Nagle Joseph się odezwał.
Lekki szok, wszyscy siedzą w ciszy.
Okazało się, że wyuczył się tych kilku słów na pamięć, żeby nikt go przy nim nie obgadywał ( ͡º ͜ʖ͡º)
#truestory
Pewnego dnia poszliśmy na p--o, ja, z siostrą i jej facetem oraz kilkoro znajomych. Wszyscy siedzą, piją piwko, śmieją się. Nagle Joseph się
Hehe
@yoreciv: xD
o_O
@yoreciv: Jakoś mi to do Niemca nie pasuje.
@yoreciv: Ja to bym się do takiej siostry nie przyznawał... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dobrze, że towarzystwo luźne, więc skończyło się głośnym śmiechem, ale sam Raul się troszkę speszył XD
-"No to chlup w ten głupi dziub"
A jemu troszkę się przejęzyczyło i powiedział:
Lpoiiiuuu
Lklprd5 t