Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
- mała możliwość zmieniania wyglądu obecnego odtwarzacza muzyki(DeadBeef)
- DeadBeef też nie podpina się pod ikonkę dźwięku w Xubuntu
Jako, że zabieram się za gmusicbrowser to zacząłem przerabiać jedną ze skórek na swoją modłę. Docelowo zamierzam podmienić ikonki na dole i zmienić tło dolnego boxa aby upodobnić gmusicbrowser do nowego designu Parole(domyślny odtwarzacz wideo w XFCE). Ogółem domyślnie gmusicbrowser wygląda na strasznie przeładowane, na szczęście da się to ogarnąć. Teraz głównie muszę się dowiedzieć jak zmieniać tło poszczególnych boxów.
Co sądzicie mirki?
A poza tym to zupełnie nie znam tego odtwarzacza, ale idziesz w lubianym przeze mnie kierunku minimalizmu, więc powodzenia.
@aseeon: Niestety na chwilę obecną jestem skazany na stary 15 calowy monitor CRT.